Zobrazeno 1 - 10
of 7 445
pro vyhledávání: '"weaning food"'
Autor:
Hidayat Dadang D., Sagita Diang, Utami Shilfie R., Andriansyah Raden C. E., Rahayuningtyas Ari, Darmajana Doddy A., Herminiati Ainia, Taufik Yusman
Publikováno v:
Acta Technologica Agriculturae, Vol 27, Iss 1, Pp 10-16 (2024)
Finger millet or red millet is a source of carbohydrates, protein, and phytonutrients that have not been widely used. This has the potential to be used as an ingredient in making bread and porridge. However, the protein content of millet is insuffici
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3393ecd1d0d4dd5825d6645dd859cd4
Autor:
Wiyeh Claudette Bakisu Muala, Taguimtsob Kenne Charnelle, Tonfack Djikeng Fabrice, Tiencheu Bernard, Mbeng Nyemb Ghislain, Ngangoum Eric Serge
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101080- (2024)
This work aimed to formulate adequate weaning food with acceptable protein and mineral contents from yellow maize and red millet enriched with pretreated Parkia biglobosa (PB). PB seeds were boiled to facilitate dehulling. The dehulled seeds were div
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34f03e18143e438d8be67758d9d4a5c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sundari Mulyaningsih, Fatimah Fatimah, Dyah Pradnya Paramita, Supiyati Supiyati, Ika Tri Susilowati, Nicwa Mirnasari, Amanah Rahma Delia
Publikováno v:
Jurnal Ners dan Kebidanan Indonesia, Vol 11, Iss 4, Pp 405-415 (2023)
Background: The toddler period is a golden age for the formation and development of children starting from the basic sensory abilities, thinking, speaking, and intensive intellectual mental growth and early moral growth. So that the nutritional statu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cfeeeef95f74f969d22a5e7994a94fb
Autor:
Dian Vita Sari, Khalsiah Khalsiah, Fatmawati Fatmawati, Dedy Ahmady, Maulida Sari, Arista Ardilla, Zulkarnaini
Publikováno v:
Babali Nursing Research, Vol 5, Iss 3 (2024)
Background: During this period, infants and children receive food and drink with an appropriate nutritional intake for optimal growth and development. Media such as audiovisual videos make it easier to increase maternal knowledge. This study was cond
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1728f053a51a44438956ac12cfaa158c
Autor:
Safreena Kabeer, Nagamaniammai Govindarajan, Preetha Radhakrishnan, Hanan F. Alharbi, Musthafa Mohamed Essa, M. Walid Qoronfleh
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Weaning food is a soft, easily digestible type of food other than breast milk for infants aged 6 to 24 months. The present study was conducted to develop cereal-fruit-based complementary foods for infants and evaluate the nutritional quality of such
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52334606dea644caa8df534c027e3da3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammad Naeem, Muhammad Abdul Rahim, Mahr Un Nisa, Khunsha Khalid, Nazir Ahmad, Nukhba Khalid, Muahammad Sarwar, Chinaza Godswill Awuchi
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 9, Iss 1 (2023)
AbstractEgg protein (EP) may help to decrease the risk of protein energy malnutrition (PEM) in infants. A 28 d research trial was conducted to examine the effect of different levels of EP on water intake, feed intake, nutrient digestibility, efficien
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1c9c6befea14d34b7d28e74bc65f18b