Zobrazeno 1 - 10
of 552
pro vyhledávání: '"waxy rice"'
Autor:
Ali Hashemi Shektai, Jafar Mohammadzadeh Milani, Ali Motamedzadegan, Sepide Haghighat-Kharazi
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 20, Iss 2, Pp 281-293 (2024)
Introduction Due to the low amount of prolamin, rice flour is the most suitable raw material for preparing food for patients with celiac disease. Particle size classification and thermal treatments are among the physical methods to improve the funct
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/977b418705e54bfea191a2c07c4a7fe6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 18, Pp 292-299 (2023)
In order to optimize the process conditions for the preparation of waxy rice resistant starch by ultrasonic annealing method, this study took the content of resistant starch as an index, and based on the single factor experiment, the response surface
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e54e76d881bb4d49b496a2e1ce038d41
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 1775-1786 (2023)
ABSTRACTIn the present study, four waxy rice varieties (two japonica and two indica) with contrasting hardening rates were used for physicochemical properties investigation. The results showed that the hardness of cooked rice grains from zhenzhunuo a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e33eec7ab664fb2b21b7dbb513ec827
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 12, p 1864 (2024)
The objective of this study was to investigate granule size and distribution and deformability of granules and their effect on the rheological properties of waxy starch gels. Native (granular) waxy rice gels (10%) were prepared, and their response in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e121fd3ec1174d1b831686e80c70ffdd
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 11, Pp 39-47 (2023)
This study investigated the effect of freezing ball milling treatment on the structure, properties and digestibility of waxy rice starch, prepared by alkaline extraction. The effects of treatment time on the particle size distribution, microstructure
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd5ce7841f6745e38159face3ae02e7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuheng Zhai, Hao Zhang, Jiali Xing, Shangyuan Sang, Xinyan Zhan, Yanan Liu, Lingling Jia, Jian Li, Xiaohu Luo
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 21, p 3981 (2023)
In recent years, the blending of hydrocolloids and natural starch to improve the properties of natural starch has become a research hotspot. In this study, the effects of pectin (PEC) on the retrogradation properties and in vitro digestibility of wax
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d34e08801204b888a0f0ce0c2d49220