Zobrazeno 1 - 10
of 158
pro vyhledávání: '"water sorption isotherm"'
Publikováno v:
Jurnal Teknologi & Industri Hasil Pertanian, Vol 29, Iss 1, Pp 22-34 (2023)
Fried sago crackers are dry local foods easily damaged by moisture during storage. To increase economic value and open commercialization opportunities, a study aimed to estimate the shelf life of white and red fried sago crackers using an acceleratio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3317c509e5324ef08149e76f7f9a52d7
Publikováno v:
Agrointek, Vol 17, Iss 2, Pp 458-465 (2023)
Pineapple chips have low moisture content and water activity, so they are able to absorb water from the environment and have an impact on shorter shelf life. One way to reduce the absorption of moisture is by choosing to package with good barrier pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d00e34b9d0064bf99f9f6e4c853fe354
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Alchemy, Vol 13, Iss 1, Pp 29-40 (2017)
This research aims to determine moisture sorption isotherm curves, moisture sorption isotherm models and thermodynamic properties of fermented cassava flour by red yeast rice. The moisture sorption isotherm model used are Guggenheim Anderson deBoer (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70720a5f63ce4536b27ca9ac9e0816b1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability; Volume 14; Issue 24; Pages: 16578
Edible insects are more and more widely researched and presented as a good source of nutrients. Among the available raw materials, cricket powder (CP), obtained from roasted and crushed crickets, deserves attention because it can be used as an ingred
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wiwat Wangcharoen
Publikováno v:
Maejo International Journal of Science and Technology, Vol 7, Iss 03, Pp 467-477 (2013)
Dried chewy longan arils were developed by osmotic dehydration with sucrose and glucose syrup solution and hot air drying. The water sorption isotherm of dried longan aril s was better fitted by Gugenheim-Anderson de Boer (GAB) model than Brunauer-Em
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c84c00c8191944748d22b49bc45a0d80