Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"water dipping"'
Publikováno v:
Biomimetics, Vol 9, Iss 8, p 457 (2024)
Swifts, a distinctive avian cohort, have garnered widespread attention owing to their exceptional flight agility. While their aerial prowess is well documented, the challenge swifts encounter while imbibing water introduces an intriguing complexity.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d17cb31c3af4466f937f359a521f05c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
İbrahim Kahramanoğlu, Chunpeng Wan
Publikováno v:
HortScience, Vol 55, Iss 8, Pp 1378-1386 (2020)
Little mallow (Malva parviflora L.) has been traditionally used as an alternative food source. To the authors’ knowledge, there is no available published information about the postharvest storability of little mallow. This study was conducted in th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b1106688d6a4d5794681e657ffa629a
Autor:
Yaseen Ahmed Rasheed Goran
Publikováno v:
Zanco Journal of Pure and Applied Sciences, Vol 32, Iss 4 (2020)
Coconut water (Cocos nucifera L.) is a biological and sterile liquid from coconut kernel. It contains a variety of ionic materials, sugars, amino acids, and several plant growth regulators. This work has been achieved in plant physiology research lab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e25e81064c9040a39d1e310582a1ef27
Publikováno v:
International Journal of Economic Plants, Vol 6, Iss Feb, 1 (2019)
The efficacy of hot water dipping and UV irradiation against apple storage rots caused by Alternaria alternata (mouldy core), Trichothecium roseum (pink mould rot), Monilinia fructigena (brown rot), Aspergillus niger (black rot) and Penicillium expan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6de4d214f7ee4137bd9bc7b5e118bb10
Autor:
Evangelos Karagiannis, Ioannis Ganopoulos, Christos Bazakos, Michail Michailidis, Athanassios Molassiotis, Georgia Tanou
Publikováno v:
Computational and Structural Biotechnology Journal, Vol 19, Iss, Pp 5406-5420 (2021)
Computational and Structural Biotechnology Journal
Computational and Structural Biotechnology Journal
Graphical abstract
Sweet cherry fruit cracking is a complex physiological disorder that causes significant economic losses. Despite many years of research there is a lack of understanding of the mechanisms involved in cracking. Here, skin and fl
Sweet cherry fruit cracking is a complex physiological disorder that causes significant economic losses. Despite many years of research there is a lack of understanding of the mechanisms involved in cracking. Here, skin and fl
Autor:
Chunpeng Wan, İbrahim Kahramanoğlu
Publikováno v:
HortScience, Vol 55, Iss 8, Pp 1378-1386 (2020)
Little mallow (Malva parviflora L.) has been traditionally used as an alternative food source. To the authors’ knowledge, there is no available published information about the postharvest storability of little mallow. This study was conducted in th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.