Zobrazeno 1 - 10
of 250
pro vyhledávání: '"waste coffee ground"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ma, WenYan, Chen, ShanQin, Zandi, Yousef, Agdas, Alireza Sadighi, Almujibah, Hamad, Alnahdi, Sultan Saleh, Algohary, Ayman M., Ali, Elimam, El Sayed Massoud, Ehab, Assilzadeh, Hamid
Publikováno v:
In Case Studies in Construction Materials
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sensors, Vol 19, Iss 4, p 801 (2019)
Worldwide consumption of coffee exceeds 11 billion tons/year. Used coffee grounds end up as landfill. However, the unique structural properties of its porous surface make coffee grounds popular for the adsorption of gaseous molecules. In the present
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67a03c06feed471f9305e12b62ff2489
Autor:
AYATA, Ümit, ÇAMLIBEL, Osman
Publikováno v:
Food Science & Engineering Research; Sep2024, Vol. 3 Issue 2, p114-122, 9p
Porous ceramics have been used in various industrial applications such as high temperature filtration, orthopaedic implants, thermal insulation, catalyst supports, lightweight structural components, etc. [1]. Porous ceramics can be obtained by the fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::5de0377b184d0d175455d865621e91ea
https://www.bib.irb.hr/1166156
https://www.bib.irb.hr/1166156
Autor:
Hafid Khusyaeri, Anisa Raditya Nurohmah, Agus Purwanto, Cornelius Satria Yudha, Dewi Pratiwi, Haris Ade Kurniawan
Publikováno v:
Materials Science Forum. 1044:25-39
The battery is a storage medium for electrical energy for electronic devices developed effectively and efficiently. Sodium ion battery provide large-scale energy storage systems attributed to the natural existence of the sodium element on earth. The
Autor:
Jean Marc Christian Tulliani, Massimo Rovere, Daniele Ziegler, Alberto Tagliaferro, Pravin Vitthal Jagdale
Publikováno v:
Sensors, Vol 19, Iss 4, p 801 (2019)
Sensors
Volume 19
Issue 4
Sensors (Basel, Switzerland)
Sensors
Volume 19
Issue 4
Sensors (Basel, Switzerland)
Worldwide consumption of coffee exceeds 11 billion tons/year. Used coffee grounds end up as landfill. However, the unique structural properties of its porous surface make coffee grounds popular for the adsorption of gaseous molecules. In the present