Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"wang, hui hua"'
Autor:
Zhou, Xing-Zhi, Wang, De-Yong, Wang, Hui-Hua, Wang, Yan-Ping, Zhang, Zhi-Xiao, Qu, Tian-Peng, Tian, Jun, Li, Xiang-Long
Publikováno v:
In Journal of Materials Research and Technology November-December 2023 27:8164-8180
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
wang, hui hua, 王惠華
92
Library acquisition is deeply affected by the Government Procurement Law (GPL) in terms of its legal aspect. The acquisition staff must acquire materials for its library collection legally based on the GPL. As a result, the nature of the acqu
Library acquisition is deeply affected by the Government Procurement Law (GPL) in terms of its legal aspect. The acquisition staff must acquire materials for its library collection legally based on the GPL. As a result, the nature of the acqu
Externí odkaz:
http://ndltd.ncl.edu.tw/handle/82632871418519921519
Publikováno v:
工程科学学报, Vol 41, Iss 10, Pp 1280-1287 (2019)
In steelmaking process, nonmetallic inclusions are often considered to be detrimental to the mechanical properties and product quality of steel as they influence the microstructure of the steel matrix to a large extent, and thus, much industrial effo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af04c9f69de34d44a3c83583c493509d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
WANG Li, LI Shu-rong, JU Rong-hui, WANG Hui, WANG Hui-hua, JIA Hong-liang, PAN Yan, TIAN Wen-jing
Publikováno v:
Modern Food Science & Technology; 2021, Vol. 37 Issue 5, p332-270, 7p
Publikováno v:
Journal of Central South University; 2020, Vol. 27 Issue 12, p3637-3651, 15p