Zobrazeno 1 - 10
of 247
pro vyhledávání: '"walnut components"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 7, p 919 (2022)
To provide necessary information for further pasteurization experiments and computer simulations based on radio frequency (RF) and microwave (MW) energy, dielectric and thermal properties of walnut components were measured at frequencies between 10 a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66f0d3ed605b4d61993570f6bab801ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ni, Zhi-Jing1,2 (AUTHOR), Zhang, Yi-Ge1,2 (AUTHOR), Chen, Sheng-Xiong2 (AUTHOR), Thakur, Kiran1,2 (AUTHOR), Wang, Shaoyun3 (AUTHOR), Zhang, Jian-Guo1,2 (AUTHOR), Shang, Ya-Fang2 (AUTHOR), Wei, Zhao-Jun1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition. 2022, Vol. 62 Issue 19, p5113-5129. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sandhya Sankaranarayanan, Sheila G. West, George H. Rothblat, Chung Yen O. Chen, Jessica A. Grieger, Jeffrey B. Blumberg, Claire E. Berryman, Penny M. Kris-Etherton
Publikováno v:
The Journal of Nutrition. 143:788-794
Walnut consumption improves cardiovascular disease risk; however, to our knowledge, the contribution of individual walnut components has not been assessed. This study evaluated the acute consumption of whole walnuts (85 g), separated nut skins (5.6 g
Autor:
Berryman, Claire E., Grieger, Jessica A., West, Sheila G., Chen, Chung-Yen O., Blumberg, Jeffrey B., Rothblat, George H., Sankaranarayanan, Sandhya, Kris-Etherton, Penny M.
Walnut consumption improves cardiovascular disease risk; however, to our knowledge, the contribution of individual walnut components has not been assessed. This study evaluated the acute consumption of whole walnuts (85 g), separated nut skins (5.6 g
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::35424b8d48473834580fcf4808a71cce
https://europepmc.org/articles/PMC3652880/
https://europepmc.org/articles/PMC3652880/
Autor:
Jessica A. Grieger, Sheila G. West, Claire E. Berryman, Jeffrey B. Blumberg, Penny M. Kris-Etherton
Publikováno v:
The FASEB Journal. 26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.