Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"von Seth, G."'
Autor:
Walstra, P. *, Claudi-Magnussen, C., Chevillon, P., von Seth, G., Diestre, A., Matthews, K.R., Homer, D.B., Bonneau, M.
Publikováno v:
In Livestock Production Science 1999 62(1):15-28
Autor:
Lindahl, G., Enfält, A.-C., von Seth, G., Josell, Å., Hedebro-Velander, I., Andersen, Henrik Jørgen, Braunschweig, M., Andersson, L., Lundström, K.
Publikováno v:
Lindahl, G, Enfält, A-C, von Seth, G, Josell, Å, Hedebro-Velander, I, Andersen, H J, Braunschweig, M, Andersson, L & Lundström, K 2003, ' A second mutant allele (V1991) at the PRKAG3 (RN) locus--II ', Effect on colour characteristics of pork loin. Meat Science, vol. 66, pp. 621-627 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::98d888384cb4711bee23a3d382c5e2d8
https://pure.au.dk/portal/da/publications/a-second-mutant-allele-v1991-at-the-prkag3-rn-locusii(1faa9150-b76a-11db-bd61-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/a-second-mutant-allele-v1991-at-the-prkag3-rn-locusii(1faa9150-b76a-11db-bd61-000ea68e967b).html
Publikováno v:
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2003, 64 (4), pp.351-355
Meat Science, Elsevier, 2003, 64 (4), pp.351-355
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::041dc0ac7cd642e73d6169f51937cf7d
https://hal.inrae.fr/hal-02676978
https://hal.inrae.fr/hal-02676978
Autor:
Enfält, A.-C., von Seth, G., Lundström, K., Josell, Å., Lindahl, G., Hedebro-Velander, I., Braunschweig, M., Andersson, L.
Publikováno v:
Enfält, A-C, von Seth, G, Lundström, K, Josell, Å, Lindahl, G, Hedebro-Velander, I, Braunschweig, M & Andersson, L 2002, A third allele (V1991) at the RN locus with effect on carcass composition and meat quality . in Proc. Vol. II, 48th ICoMST, 25-30 August, Rome . pp. 618-619, A third allele (V1991) at the RN locus with effect on carcass composition and meat quality, Rom, Italy, 25/08/2002 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::0b7d105ae7d19444bfa61a16795f7244
https://pure.au.dk/portal/da/publications/a-third-allele-v1991-at-the-rn-locus-with-effect-on-carcass-composition-and-meat-quality(76d44a20-05c2-11db-aa3e-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/a-third-allele-v1991-at-the-rn-locus-with-effect-on-carcass-composition-and-meat-quality(76d44a20-05c2-11db-aa3e-000ea68e967b).html
Autor:
Lindahl, G., von Seth, G., Lundström, K., Josell, Å., Hedebro-Velander, I., Braunschweig, M., Andersson, L.
Publikováno v:
Lindahl, G, von Seth, G, Lundström, K, Josell, Å, Hedebro-Velander, I, Braunschweig, M & Andersson, L 2002, Effects of the three different alleles at the RN locus on colour characteristics of pork loin from a Hampshire x Landrace cross . in Proc. Vol. II, 48th ICoMST, 25-30 August, Rome . pp. 628-629, Effects of the three different alleles at the RN locus on colour characteristics of pork loin from a Hampshire x Landrace cross, 18/12/2010 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::e2750eda381ad31591dbda1cd75dad70
https://pure.au.dk/portal/da/publications/effects-of-the-three-different-alleles-at-the-rn-locus-on-colour-characteristics-of-pork-loin-from-a-hampshire-x-landrace-cross(76dd71e0-05c2-11db-aa3e-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/effects-of-the-three-different-alleles-at-the-rn-locus-on-colour-characteristics-of-pork-loin-from-a-hampshire-x-landrace-cross(76dd71e0-05c2-11db-aa3e-000ea68e967b).html
Autor:
Bonneau, M., WALSTRA, P., Claudi-Magnussen, C., Kempster, A.J., Tornberg, E., Fischer, K., Diestre, A., Siret, F., Chevillon, P., Claus, R., Dijksterhuis, G., Punter, P., Matthews, K.R., Agerhem, H., Béague, M.P., Oliver, M.A., Gispert, M., Weiler, U., von Seth, G., Leask, H., Font i Furnols, M., Homer, D.B., Cook, G.L.
Publikováno v:
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2000, 54, pp.285-295
Meat Science, Elsevier, 2000, 54, pp.285-295
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::380469db35e44c89bf7ddc8ac7f45b6a
https://hal.inrae.fr/hal-02695653
https://hal.inrae.fr/hal-02695653
Autor:
Walstra, P., Claudi-Magnussen, C., Chevillon, P., von Seth, G., Diestre, A., Matthews, K.R., Homer, D.B., Bonneau, M.
Publikováno v:
Livestock Production Science
Livestock Production Science, Elsevier, 1999, 62, pp.15-28
Livestock Production Science, Elsevier, 1999, 62, pp.15-28
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b284c0b1c382183cffc08e4a1f028936
https://hal.inrae.fr/hal-02695906
https://hal.inrae.fr/hal-02695906
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.