Zobrazeno 1 - 10
of 292
pro vyhledávání: '"von Holst C."'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 13, Iss S, Pp 59-70 (2009)
The ban of processed animal proteins (PAPs) in feed for farmed animals led to a significant reduction of the number of bovine spongiform encephalopathy cases. Presently, optical microscopy remains the only reference method for the detection of PAPs t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24c1020db6ec4fc49291469b6f65ae52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure 2009 924:294-300
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2001 912(1):61-71
Autor:
De Girolamo A., Cervellieri S., Cortese M., Porricelli A.C.R., Pascale M., Longobardi F., von Holst C., Ciaccheri L., Lippolis V.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture (2018): 1946–1953. doi:10.1002/jsfa.9392
info:cnr-pdr/source/autori:De Girolamo A.; Cervellieri S.; Cortese M.; Porricelli A.C.R.; Pascale M.; Longobardi F.; von Holst C.; Ciaccheri L.; Lippolis V./titolo:Fourier transform near-infrared and mid-infrared spectroscopy as efficient tools for rapid screening of deoxynivalenol contamination in wheat bran/doi:10.1002%2Fjsfa.9392/rivista:Journal of the Science of Food and Agriculture/anno:2018/pagina_da:1946/pagina_a:1953/intervallo_pagine:1946–1953/volume
info:cnr-pdr/source/autori:De Girolamo A.; Cervellieri S.; Cortese M.; Porricelli A.C.R.; Pascale M.; Longobardi F.; von Holst C.; Ciaccheri L.; Lippolis V./titolo:Fourier transform near-infrared and mid-infrared spectroscopy as efficient tools for rapid screening of deoxynivalenol contamination in wheat bran/doi:10.1002%2Fjsfa.9392/rivista:Journal of the Science of Food and Agriculture/anno:2018/pagina_da:1946/pagina_a:1953/intervallo_pagine:1946–1953/volume
BACKGROUND:Deoxynivalenol (DON) is the most commonFusariummycotoxin occurring in wheat and wheat-derived products, with several adverse and toxic effects in animals and humans. Although bran fractions produced by milling wheat have numerous health be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::0273934db08d4c16b0382fa68ed3aeae
http://www.cnr.it/prodotto/i/394976
http://www.cnr.it/prodotto/i/394976
Autor:
von Holst, C.1 (AUTHOR) christoph.von-holst@ec.europa.eu, Boix, A.1 (AUTHOR), Bellorini, S.1 (AUTHOR), Serano, F.1 (AUTHOR), Androni, S.1 (AUTHOR), Verkuylen, B.2 (AUTHOR), Margry, R.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Apr2009, Vol. 26 Issue 4, p466-474. 9p. 4 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Aug2002, Vol. 19 Issue 8, p701-708. 8p.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Feb2001, Vol. 18 Issue 2, p121-127. 7p. 4 Charts, 2 Graphs.