Zobrazeno 1 - 10
of 292
pro vyhledávání: '"von Holst, C"'
Autor:
Fernández Pierna, JA., Boix Sanfeliu, A., Slowikowski, B., von Holst, C., Maute, O., Han, L., Amato, G., de la Roza Delgado, B., Pérez Marín, D., Lilley, G., Dardenne, P., Baeten, V.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 17, Iss 4, Pp 547-555 (2013)
The near-infrared microscope (NIRM) is an instrument that has demonstrated its great ability to detect contaminants not by analyzing a single spectrum but rather by analyzing hundreds or thousands of spectra from individual particles, while at the sa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb74123786b24a758254cad531f5e4c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure 2009 924:294-300
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2001 912(1):61-71
Autor:
De Girolamo A., Cervellieri S., Cortese M., Porricelli A.C.R., Pascale M., Longobardi F., von Holst C., Ciaccheri L., Lippolis V.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture (2018): 1946–1953. doi:10.1002/jsfa.9392
info:cnr-pdr/source/autori:De Girolamo A.; Cervellieri S.; Cortese M.; Porricelli A.C.R.; Pascale M.; Longobardi F.; von Holst C.; Ciaccheri L.; Lippolis V./titolo:Fourier transform near-infrared and mid-infrared spectroscopy as efficient tools for rapid screening of deoxynivalenol contamination in wheat bran/doi:10.1002%2Fjsfa.9392/rivista:Journal of the Science of Food and Agriculture/anno:2018/pagina_da:1946/pagina_a:1953/intervallo_pagine:1946–1953/volume
info:cnr-pdr/source/autori:De Girolamo A.; Cervellieri S.; Cortese M.; Porricelli A.C.R.; Pascale M.; Longobardi F.; von Holst C.; Ciaccheri L.; Lippolis V./titolo:Fourier transform near-infrared and mid-infrared spectroscopy as efficient tools for rapid screening of deoxynivalenol contamination in wheat bran/doi:10.1002%2Fjsfa.9392/rivista:Journal of the Science of Food and Agriculture/anno:2018/pagina_da:1946/pagina_a:1953/intervallo_pagine:1946–1953/volume
BACKGROUND:Deoxynivalenol (DON) is the most commonFusariummycotoxin occurring in wheat and wheat-derived products, with several adverse and toxic effects in animals and humans. Although bran fractions produced by milling wheat have numerous health be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::0273934db08d4c16b0382fa68ed3aeae
http://www.cnr.it/prodotto/i/394976
http://www.cnr.it/prodotto/i/394976
Autor:
von Holst, C.1 (AUTHOR) christoph.von-holst@ec.europa.eu, Boix, A.1 (AUTHOR), Bellorini, S.1 (AUTHOR), Serano, F.1 (AUTHOR), Androni, S.1 (AUTHOR), Verkuylen, B.2 (AUTHOR), Margry, R.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Apr2009, Vol. 26 Issue 4, p466-474. 9p. 4 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Aug2002, Vol. 19 Issue 8, p701-708. 8p.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Feb2001, Vol. 18 Issue 2, p121-127. 7p. 4 Charts, 2 Graphs.