Zobrazeno 1 - 10
of 194
pro vyhledávání: '"volatolomics"'
Autor:
Wu, Ting 1, 2, *, Guo, Shuai 1, 2, *, Kwok, Lai-Yu 1, 2, Zhang, Heping 1, 2, Wang, Jicheng 1, 2, †
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2025 108(1):242-256
Publikováno v:
Chemosensors, Vol 12, Iss 4, p 50 (2024)
The “Stendesto” plumcot is the only successful Bulgarian plum–apricot hybrid having the “Modesto” apricot and the “Stanley” plum as parents. The current study reports on the metabolites and volatile organic compounds (VOCs) discovered i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffb6eb16ff754041868cafcd2e8beb15
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 3, p 257 (2024)
Plum–apricot hybrids are the successful backcrosses of plums and apricots. Plums and apricots are well-known and preferred by consumers because of their distinct sensory and beneficial health properties. However, kernel consumption remains limited
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2025137ae5a4753a7430cbb7f88d6cf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pelagia-Irene Gouma
Publikováno v:
Sensors, Vol 23, Iss 8, p 3886 (2023)
There is a lot of discussion on how viruses (such as influenza and SARS-CoV-2) are transmitted in air, potentially from aerosols and respiratory droplets, and thus it is important to monitor the environment for the presence of an active pathogen. Cur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdfaf466ad9348fb954ce15d1022395a
Publikováno v:
Sensors, Vol 23, Iss 8, p 4017 (2023)
Food quality control is an important area to address, as it directly impacts the health of the whole population. To evaluate the food authenticity and quality, the organoleptic feature of the food aroma is very important, such that the composition of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9dbc1f7c3434a50af6e6c5ebd9ca326
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.