Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"volatiles profile"'
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 3, p 377 (2022)
Wild edible plants are an important source of healthy food and have played an important role in traditional Mediterranean diets. In this paper, quality characteristics were typified in Portulaca oleracea L. and Porophyllum ruderale (Jacq.) Cass, unde
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8faf40760ed1404bbba9368fcc6d9c81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Katieli Martins Todisco, Victor Costa Castro-Alves, Deborah dos Santos Garruti, José Maria Correia da Costa, Edmar Clemente
Publikováno v:
Molecules, Vol 19, Iss 10, Pp 16851-16860 (2014)
The present study aimed to evaluate the volatiles profile of red mombin (Spondias purpurea) pulp and its powder produced by spray-drying (SD) as an example to show utility of headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) in the analysis of paramete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e954d8ceb0c4af6b5b288330286db4b
Publikováno v:
Plants; Volume 11; Issue 3; Pages: 377
Plants, Vol 11, Iss 377, p 377 (2022)
Plants, Vol 11, Iss 377, p 377 (2022)
Wild edible plants are an important source of healthy food and have played an important role in traditional Mediterranean diets. In this paper, quality characteristics were typified in Portulaca oleracea L. and Porophyllum ruderale (Jacq.) Cass, unde
Autor:
Rosaria Cozzolino, Michela Palumbo, Maria Cefola, Imperatrice Capotorto, Vito Linsalata, Giovanna Forte, Milena Petriccione, Beatrice De Giulio, Bernardo Pace
Publikováno v:
Journal of food composition and analysis
(2022). doi:10.1016/j.jfca.2022.104694
info:cnr-pdr/source/autori:Rosaria Cozzolino, Michela Palumbo, Maria Cefola, Imperatrice Capotorto, Vito Linsalata, Giovanna Forte, Milena Petriccione, Beatrice De Giulio, Bernardo Pace/titolo:Biochemical characterization of apple slices dried using low temperature and stored in modified atmosphere packaging/doi:10.1016%2Fj.jfca.2022.104694/rivista:Journal of food composition and analysis (Print)/anno:2022/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
(2022). doi:10.1016/j.jfca.2022.104694
info:cnr-pdr/source/autori:Rosaria Cozzolino, Michela Palumbo, Maria Cefola, Imperatrice Capotorto, Vito Linsalata, Giovanna Forte, Milena Petriccione, Beatrice De Giulio, Bernardo Pace/titolo:Biochemical characterization of apple slices dried using low temperature and stored in modified atmosphere packaging/doi:10.1016%2Fj.jfca.2022.104694/rivista:Journal of food composition and analysis (Print)/anno:2022/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
Apple slices (Pinova cv) dried at mild temperature (40 ºC), compared to 65 ºC dried slices, are enriched (up to about 50 %) in polyphenols (e.g., catechin, epicatechin, quercetin 3-glucoside, quercetin derivatives). Chemical (dipping solutions) and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::60e797b033dba9d746be12ee28fa0178
https://publications.cnr.it/doc/468754
https://publications.cnr.it/doc/468754
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.