Zobrazeno 1 - 10
of 41 971
pro vyhledávání: '"volatile substances"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 274-282 (2024)
In order to clarify the differences of postharest quality and volatile substances of different tomato varieties, the volatile substances of different tomato varieties ('567' 'Provence' 'Youshi No.3' 'Warrior 808' 'Meiqi') were determined by gas chrom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05d63a261c674a64b19ca94a0ffb3974
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 20, Pp 252-261 (2024)
To explore the differences in the quality and volatiles of 10 kinds of commercial butter hotpot base, the basic physicochemical indexes of hotpot base were determined. The volatiles of hotpot base were further analyzed by headspace solid-phase microe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/290d2925f6cf438b88e98dea6172569d
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research, Pp 1-13 (2024)
The effects of Aronia melanocarpa (AM) dietary supplementation on production performance, meat and egg quality, yolk volatile substances and antioxidant capacity of laying hens. A total of 480 Roman brown laying hens aged 25 wks were randomly divided
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea8c8d84d351498c8e6d98237de55cef
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 11, Pp 110-117 (2024)
In this study, the effects of Trichoderma erinaceum M6-5 volatile components on metabolites, respiration and energy metabolism of Alternaria alternata from postharvest Korla fragrant pear were investigated. Non-targeted metabolomics based on liquid c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81e815b12f3749a698345eb8348bc039
Publikováno v:
Journal of Anhui Agricultural Sciences. 9/8/2024, Vol. 52 Issue 17, p189-193. 5p.
Autor:
Jing, Bo1,2 (AUTHOR), Wu, Haoyuan1,2 (AUTHOR), Liu, Zhenhua3 (AUTHOR), Shang, Hongmei1 (AUTHOR), Li, Yuting1,2 (AUTHOR), Jin, Zhouyu1,2 (AUTHOR) jinzhouyund@163.com, Song, Hui1,2,4 (AUTHOR) songhuisk@jlau.edu.cn
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research. Dec2024, p1-13. 13p. 3 Illustrations, 8 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 8, Pp 176-184 (2024)
In order to determine the optimal method for drying Apostichopus japonicus gonads, the effects of four drying methods, namely, hot air drying, cold air drying, microwave drying and vacuum freezing drying, on the lipid composition, lipid stability and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea8d0fdd55ad46a1be5fc7f230ab5105
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.