Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"volatile aroma composition"'
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 9, Iss 6, Pp 1037-1046 (2021)
In the present study, it was aimed to determine the volatile aroma composition and antioxidant activity of Maitake mushroom grown in different substrate mixtures comparatively. Five different substrate mixtures except control were prepared. Total pol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cbab3e1a13e4dc3b7c36ca3028598c4
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 8, Iss 7, Pp 1540-1547 (2020)
Shiitake mushroom (Lentinula edodes (Berk.) Pegler) popular as both edible and medicinal, is one of the most cultivated and consumed mushroom species in the world. Cultivation of this mushroom on different agricultural wastes has been experimented in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bfc6d33dcdf4e57abb4381947b8321b
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 8, Iss 7, Pp 1540-1547 (2020)
Shiitake mushroom (Lentinula edodes (Berk.) Pegler) popular as both edible and medicinal, is one of the most cultivated and consumed mushroom species in the world. Cultivation of this mushroom on different agricultural wastes has been experimented in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.