Zobrazeno 1 - 10
of 123
pro vyhledávání: '"vitamin e fortification"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohamad Shahrimi Hashim
Publikováno v:
Journal of Academia, Vol 9, Iss 2, Pp 21-29 (2021)
This study is focused on determination of proximate and physicochemical properties of pink guava juice fortified with vitamin E. The experimental work of this research was divided into two phases. In the first phase, proximate analysis (i.e. protein,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b020b90d319a4ee5a8c0ba6d45e54fee
Publikováno v:
Journal of animal science. 86(3)
Three experiments conducted with weanling pigs evaluated the effects of vitamin E added to the drinking water or diet on plasma and tissue alpha-tocopherol concentrations. When natural or synthetic vitamin E was used, it was added at an IU-equivalent
Autor:
Silva-Guillen, Ysenia V.1 (AUTHOR), Arellano, Consuelo2 (AUTHOR), Wiegert, Jeffrey3 (AUTHOR), Boyd, R. Dean1,4 (AUTHOR), Martínez, Gabriela E.1 (AUTHOR), van Heugten, Eric1 (AUTHOR) Eric_vanHeugten@ncsu.edu
Publikováno v:
Journal of Animal Science & Biotechnology. 2/19/2024, Vol. 15 Issue 1, p1-18. 18p.
Publikováno v:
Nutrition & Food Science; 2005, Vol. 35 Issue 6, p393-402, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rýdlová, Michaela1, Růnová, Karolína1, Száková, Jiřina1, Fučíková, Alena1, Hakenová, Anna1, Mlejnek, Petr2, Zídek, Václav2, Tremlová, Jana1, Mestek, Oto3, Kaňa, Antonín3, Zídková, Jarmila4, Melčová, Magdalena4, Truhlářová, Klára4, Tlustoš, Pavel1
Publikováno v:
BioMed Research International. 5/30/2017, Vol. 2017, p1-13. 13p.
Autor:
Müller, Marc‐André1 (AUTHOR) marc-andre.mueller@dsm.com, Schäfer, Christian1 (AUTHOR), Litta, Gilberto1 (AUTHOR), Klünter, Anna‐Maria1 (AUTHOR), Traber, Maret G.2 (AUTHOR), Wyss, Adrian1 (AUTHOR), Ralla, Theo1 (AUTHOR), Eggersdorfer, Manfred3 (AUTHOR), Bonrath, Werner1 (AUTHOR)
Publikováno v:
European Journal of Organic Chemistry. 12/6/2022, Vol. 2022 Issue 45, p1-16. 16p.
Publikováno v:
Food Bioscience; Feb2024, Vol. 57, pN.PAG-N.PAG, 1p
Publikováno v:
Nutrition Research Reviews; Dec2023, Vol. 36 Issue 2, p392-405, 14p