Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"viscosity change"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T. V. Fedosenko, L. K. Patsyuk, D. V. Zhuravskaya-Skalova, E. A. Medvedeva, V. P. Filippovich, V. A. Kuhto, T. V. Nariniants
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 2, Pp 70-73 (2019)
This article presents the results of studying the effect of ultrasound on the consistency of products. The task of the study was to identify the possibility of using ultrasound to change the consistency of the product from puree to homogenized. For t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c2103a748e6438b9cf0c2a8af91408f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 0, Iss 1, Pp 17-23 (2017)
The article presents research in the field of influence of ultrasonic vibrations on distillates of vegetable oils, in particular rapeseed and sunflower. In the course of the research, the main physico-chemical indices of distillates of vegetable oils
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/557fa86e82a14759a842be55a3154da1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Langmuir : the ACS journal of surfaces and colloids. 37(11)
We had previously confirmed a glucose-responsive decrease in the viscosity of cetyltrimethylammonium bromide (CTAB) and phenylboronic acid (PBA) wormlike micelle (WLM) systems. However, the mechanisms of the formation of WLMs and the decrease in visc
Autor:
Hayato Masuda, Makoto Shimoyamada, Naoto Ohmura, Masahiro Matsumoto, Takafumi Horie, Robert Hubacz, Hiroyuki Iyota
Publikováno v:
Chemical Engineering Science. 231:116270
In this study, a Taylor-Couette flow reactor (TCFR) was applied to starch hydrolysis accompanied with an intricate viscosity change during reaction for the purpose of process intensification. In industries, several reactors are used in starch hydroly
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.