Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"virulence and antibiotic resistance"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sandeep Tiwari, Syed B. Jamal, Syed S. Hassan, Paulo V. S. D. Carvalho, Sintia Almeida, Debmalya Barh, Preetam Ghosh, Artur Silva, Thiago L. P. Castro, Vasco Azevedo
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 8 (2017)
The bacterial communities in a wide range of environmental niches sense and respond to numerous external stimuli for their survival. Primarily, a source they require to follow up this communication is the two-component signal transduction system (TCS
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fcac24008f84a3fb2d31180bd523643
Publikováno v:
Volume: 45, Issue: 4 689-698
Gıda
Gıda
Bu çalışmada, Aksaray ilinde satışa sunulan tulum peyniri örneklerinden izole edilen enterokokların hemolitik aktivitesi ile antibiyotik duyarlılığının değerlendirilmesi amaçlanmıştır. İzolatlar, 16S rRNA gen sekanslaması sonucunda
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c74ee1d3fb0f72f8fe1cf42c5bf23752
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/55060/736526
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/55060/736526
Autor:
Koçak Kızanlık, Pelin
ÇEŞİTLİ KAYNAKLARDAN İZOLE EDİLEN STAPHYLOCOCCUS AUREUS’UN BAZI VİRULENS ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ Kızanlık Koçak P. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Besin Hijyeni ve Teknolojisi Programı Doktora
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2708::da2bbfe76d05e8a2277e6cd85dccfab0
http://hdl.handle.net/11607/3547
http://hdl.handle.net/11607/3547
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Judy Natalia Jiménez, Daniela Fortini, Andrea Endimiani, Sylvain Brisse, Claudia Feudi, Ana M. Ocampo, Caterina Mammina, Celestino Bonura, Virginie Passet, Michel Doumith, Neil Woodford, Katie L. Hopkins, Laura Villa, Alessandra Carattoli
Publikováno v:
Microbial Genomics
Repositorio UdeA
Universidad de Antioquia
instacron:Universidad de Antioquia
Villa, Laura; Feudi, Claudia; Fortini, Daniela; Brisse, Sylvain; Passet, Virginie; Bonura, Celestino; Endimiani, Andrea; Mammina, Caterina; Ocampo, Ana Maria; Jimenez, Judy Natalia; Doumith, Michel; Woodford, Neil; Hopkins, Katie; Carattoli, Alessandra (2017). Diversity, virulence, and antimicrobial resistance of the KPC-producing Klebsiella pneumoniae ST307 clone. Microbial genomics, 3(4) Microbiology Society 10.1099/mgen.0.000110
Repositorio UdeA
Universidad de Antioquia
instacron:Universidad de Antioquia
Villa, Laura; Feudi, Claudia; Fortini, Daniela; Brisse, Sylvain; Passet, Virginie; Bonura, Celestino; Endimiani, Andrea; Mammina, Caterina; Ocampo, Ana Maria; Jimenez, Judy Natalia; Doumith, Michel; Woodford, Neil; Hopkins, Katie; Carattoli, Alessandra (2017). Diversity, virulence, and antimicrobial resistance of the KPC-producing Klebsiella pneumoniae ST307 clone. Microbial genomics, 3(4) Microbiology Society 10.1099/mgen.0.000110
The global spread of Klebsiella pneumoniae producing Klebsiella pneumoniae carbapenemase (KPC) has been mainly associated with the dissemination of high-risk clones. In the last decade, hospital outbreaks involving KPC-producing K. pneumoniae have be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5a748e8ced3595a8dad13fccc36850af
http://hdl.handle.net/10447/330394
http://hdl.handle.net/10447/330394
Publikováno v:
Nigerian Journal of Biotechnology; Vol 31 (2016); 15-21
Escherichia coli O157:H7 is an important food-borne pathogen that can cause diarrhea, haemorrhagic colitis and haemolytic uremic syndrome. This study was conducted to investigate the prevalence, virulence genes and antibiotic resistance patterns of E
Publikováno v:
Volume: 38, Issue: 3 357-364
Turkish Journal of Biology
Turkish Journal of Biology
Enterococci may improve the typical taste and flavor of fermented foods through their proteolytic and lipolytic activities. However, some enterococcal strains are recognized as nosocomial pathogens, which have virulence genes and resistance to certai
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::81f600531c47f72e8ea0f06953c09e41
https://hdl.handle.net/20.500.12511/3921
https://hdl.handle.net/20.500.12511/3921
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.