Zobrazeno 1 - 10
of 1 184
pro vyhledávání: '"vinegars"'
Autor:
Marcelo Wagner, Jorgelina Zaldarriaga Heredia, M. Pilar Segura-Borrego, M. Lourdes Morales, José M. Camiña, Silvana M. Azcarate, Raquel M. Callejón, Rocío Ríos-Reina
Publikováno v:
Talanta Open, Vol 10, Iss , Pp 100370- (2024)
In Argentina, the production of quality wine vinegars has been barely exploited. Currently, most of the marketed vinegars are produced using rapid industrial fermentation systems obtaining vinegars with a high production rate, but with low quality an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcc653b8144240d290ca846de5928db3
Autor:
Junaid Abid, G. Padmapriya, Diksha Thakur, Jadhav Balaji, Ashish Singh Chauhan, Mohd Asif Shah
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
Cereal vinegars are unique and diverse condiments have long been among the center of culinary traditions, and their potential health advantages are becoming more widely recognized. Cereal vinegars add a distinct flavor to salad dressings, pickles, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e229a1ab89e842e495583d360ec7dcae
Autor:
Lana H. Chawishli
Publikováno v:
Zanco Journal of Pure and Applied Sciences, Vol 36, Iss 2 (2024)
The proton NMR spectra of apple vinegar samples obtained from the farms of Kurdistan region-Iraq, have been thoroughly examined and reported. Many organic molecules from various classes were assigned, including organic acids, alcohols, volatile compo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d93d9ce46534837a943783c405d51f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 9, Pp 316-326 (2022)
The objective of this study was to compare and analyze the quality of four kinds of traditional vinegar from Sichuan Province. Through chemical analysis methods such as automatic amino acid analyzer, high-phase liquid chromatography (HPLC) and solid-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92713fe0aed1497b9be45ce54a63d377
Autor:
Cristina Padureanu, Carmen Liliana Badarau, Alina Maier, Vasile Padureanu, Mirabela Ioana Lupu, Cristina Maria Canja, Geronimo Raducu Branescu, Oana-Crina Bujor, Florentina Matei, Mariana-Atena Poiana, Ersilia Alexa, Anisor Nedelcu
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 7, p 600 (2023)
As one of the most widely used acidic condiments in the world, vinegars have demonstrated physiological functions. Due to their polyphenol content, blueberries (Vaccinium myrtillus L.) are a valuable source of natural flavours and antioxidants for vi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1ce33c150ac4a339eff1b31d8387cd5
Publikováno v:
The American Biology Teacher, 2015 Apr . 77(4), 258-263.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1525/abt.2015.77.4.5
Autor:
Rozenski, Steven, Jones, Claire Taylor
Publikováno v:
Journal of Medieval Religious Cultures, 2019 Aug 01. 45(2), 113-138.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.5325/jmedirelicult.45.2.0113
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.