Zobrazeno 1 - 10
of 181
pro vyhledávání: '"vine tea"'
Autor:
LIU Qiaofang, JIANG Ating, XIAO Juanjuan, TANG Yiyu, WANG Shaofu, MAO Gang, LIU Zhonghua, YU Lijun
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 19, Pp 162-171 (2024)
In order to systematically reveal the differences in flavor quality among green, yellow and black vine teas, processed from the young stems and leaves of Ampelopsis grossedentata by different techniques, sensory evaluation, physicochemical analysis a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4de805ccb7da42b088b5265593e010d1
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 April 2025 330
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101446- (2024)
The bitter and astringent taste and miscellaneous smell of vine tea prevent its further development. In this study, we used a processing technology that mimics yellow tea to improve the flavor of vine tea and revealed its internal reasons through met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c4fcde56d144953a7e4923286f8e851
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 6, Pp 2336-2343 (2023)
The biochemistry of human saliva can be altered by food intake. The benefits of tea drinking were extensively studied but the influence of tea ingestion on human saliva has not been revealed. The work aimed to investigate the immediate and delayed ef
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c004887e2616412885643bb6b305c314
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 22, Iss 4, Pp 1172-1183 (2023)
The study aimed to evaluate the application of silage fermentation in storing vine tea residue. Dynamic of fermentation-related product, chemical component and bacterial community of silage with or without Lactobacillus plantarum F1 inoculant were an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3802977b418c488f90d75a53a1c200bd
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 7, Pp 38-45 (2023)
Impacts of wheat flour substituted with varying levels of vine tea (Ampelopsis grossedentata) powder (from 0% to 5%) on the sensory quality, texture properties, internal structure and antioxidant properties of bread were investigated. Compared with w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d86435428535418abdbc22df62581ed0
Autor:
Ying Li, Ming-Wang Kong, Nan Jiang, Chen Ye, Xiao-Wei Yao, Xiao-Juan Zou, Hai-Ming Hu, Hong-Tao Liu
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 9, Pp e20145- (2023)
Gut microbiota disturbance, autophagy dysregulation, and accumulation of hepatic bile acids (BAs) are essential features of liver injury. Therefore, regulating autophagy and BA metabolism are potential strategies for treating liver diseases. Vine tea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc19f68c48b146fc9ad6c6e2eb761fe4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.