Zobrazeno 1 - 10
of 7 169
pro vyhledávání: '"vetiveria zizanioides"'
Autor:
Premjanu, N.1 janu6kishore@gmail.com, M. R., Rizwana Khatun2, Srividya, S.1, Malathy, B. R.3, Revathy, R.4
Publikováno v:
Current Trends in Biotechnology & Pharmacy. 2024 Supplement, Vol. 18, p88-105. 18p.
Autor:
Fahd Kandsi, Rhizlan Abdnim, Nesrine Benkhaira, Fatima Zahra Lafdil, Mohamed Bnouham, Boutaina Yamani, Hanae Naceiri Mrabti, Gezahign Fentahun Wondmie, Yousef A. Bin Jardan, Samir Ibenmoussa, Naoufal El Hachlafi
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 1150-1166 (2024)
Vetiveria zizanioides, known as vetiver grass, is renowned for its ecological significance in soil erosion control and the restoration of lands polluted by heavy metals. Additionally, this plant is extensively harvested for vetiver oil, widely utiliz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22d2853352d944b782b5b2c568aa8f95
Autor:
Kandsi, Fahd1 (AUTHOR) kandsi.fahd@ump.ac.ma, Abdnim, Rhizlan1 (AUTHOR), Benkhaira, Nesrine2 (AUTHOR), Zahra Lafdil, Fatima1 (AUTHOR), Bnouham, Mohamed1 (AUTHOR), Yamani, Boutaina3 (AUTHOR), Naceiri Mrabti, Hanae4 (AUTHOR), Wondmie, Gezahign Fentahun5 (AUTHOR) resercherfent@gmail.com, Bin Jardan, Yousef A.6 (AUTHOR), Ibenmoussa, Samir7 (AUTHOR), El Hachlafi, Naoufal2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p1150-1166. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mosallanejad, Negar1 (AUTHOR) negarmosallanejad93@gmail.com, Zarei, Mehdi1,2 (AUTHOR) ghasemif@shirazu.ac.ir, Ghasemi-Fasaei, Reza1 (AUTHOR), Shahriari, Amir Ghaffar2 (AUTHOR) mehdizarei@shirazu.ac.ir, Mohkami, Afsaneh3 (AUTHOR) amohkami@uk.ac.ir, Majláth, Imre4 (AUTHOR) majlath.imre@atk.hun-ren.hu, Vetukuri, Ramesh R.5 (AUTHOR) mehdizarei@shirazu.ac.ir
Publikováno v:
Agronomy. Sep2024, Vol. 14 Issue 9, p1952. 21p.
Publikováno v:
Berkala Kedokteran, Vol 20, Iss 1, Pp 99-104 (2024)
Bacillus cereus, a gram-positive bacterium with a high incidence of causing infection through food, is a common cause of infection. Plant extract from Vetiveria zizanioides (L.) contains alkaloids, flavonoids, saponins, and tannins, and has been demo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/459c0863586243caa5e15a16466b6b74
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.