Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"vegetal origin"'
Autor:
B. González-Sánchez, K. Sandoval-Castro, A. Navarro-Ezquerra, J. Ramírez-Casas, A. Sanchez-Calvillo, E. M. Alonso-Guzmán, E. G. Navarro-Mendoza
Publikováno v:
Heritage, Vol 6, Iss 3, Pp 3025-3042 (2023)
This research focuses on the addition of an ecological, sustainable material to improve the durability of earthen constructions and for use in rehabilitation and restoration processes. Specifically, it studies the mechanical and waterproof performanc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c80c71a85f334b2fa8aba83912907e3d
Autor:
Christophe El-Nakhel, Spyridon A. Petropoulos, Ida Di Mola, Lucia Ottaiano, Eugenio Cozzolino, Youssef Rouphael, Mauro Mori
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 9, Iss 5, p 580 (2023)
Nowadays, biostimulant application is a sustainable practice with which to reduce inputs while maintaining crop yield and quality. Furthermore, the successive harvesting technique is also adopted to increase overall yield and reduce production costs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/477b45286831443782110e3eea5f73fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 37, Iss 2, Pp 18-34 (2013)
High pressure processing is a newly emerged technology that has already reached the consumer with a variety of fresh-like products. Recently many applications were developed for fruits and vegetables and they are discussed in the current review. In t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4c9fadbd0ed4bddb8c5762c56799b8b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 37, Iss 2, Pp 18-34 (2013)
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 37, Iss 2, Pp 18-34 (2013)
High pressure processing is a newly emerged technology that has already reached the consumer with a variety of fresh-like products. Recently many applications were developed for fruits and vegetables and they are discussed in the current review. In t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1901734d66f52e5c22c14467245d9ec4
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84898078965&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84898078965&partnerID=MN8TOARS
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.