Zobrazeno 1 - 10
of 2 716
pro vyhledávání: '"vegetable puree"'
Autor:
Singh, Tarun Pal, Verma, Arun Kumar, Rajkumar, Vincentraju, Kumar, Ravindra, Singh, Manoj Kumar, Chatli, Manish Kumar
Publikováno v:
British Food Journal, 2024, Vol. 126, Issue 9, pp. 3423-3440.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-01-2024-0001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Printable formulations of protein and Chlorella vulgaris enriched vegetable puree for dysphagia diet
Publikováno v:
In Algal Research April 2024 79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Wen‐hua1 (AUTHOR), Xu, Dun‐ming2 (AUTHOR), Hou, Jian‐bo1 (AUTHOR), Zhang, Ya‐qin1 (AUTHOR), Zhu, Ze‐long1 (AUTHOR), Mao, Ren‐yi1 (AUTHOR), Qiu, Hui1 (AUTHOR), Xie, Wen1 (AUTHOR) xw@zaiq.org.cn, Shen, Wei‐jian3 (AUTHOR), Yi, Xiong‐hai4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Separation Science. Jul2022, Vol. 45 Issue 14, p2717-2723. 7p.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 11 January 2021 1636
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gottardi, Davide, Siroli, Lorenzo, D’Alessandro, Margherita, Braschi, Giacomo, Patrignani, Francesca, Lanciotti, Rosalba
Publikováno v:
In The Microbiological Quality of Food Edition: Second Edition. 2025:381-395
Publikováno v:
Ресторанний і готельний консалтинг: Інновації, Vol 5, Iss 2 (2022)
Topicality. Soups are an integral part of a person’s daily diet. Therefore, they are a required menu component of most public catering establishments. Nowadays, there are approximately 150 types of soups in the world, which are divided into more th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/698e14da16514284b0788a4b558e5f0f