Zobrazeno 1 - 10
of 803
pro vyhledávání: '"vegetable proteins"'
Publikováno v:
Macromol, Vol 4, Iss 2, Pp 227-239 (2024)
In recent years, the demand for foods without animal proteins has increased, both for health and ethical reasons. Replacing animal protein in foods can result in unappealing textures, hindering consumer acceptance. In this context, interfacial proper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/752b0752c0094ae48d3bcf780d398d46
Autor:
Aline Cristini dos Santos-Silva, Bianka Rocha Saraiva, Anderson Lazzari, Henrique dos Santos, Évelin Lemos de Oliveira, Francielle Sato, Eduardo César Meurer, Paula Toshimi Matumoto-Pintro
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 6, p 894 (2024)
Asparagus production generates significant amounts of by-products during the summer and post-harvest growth period. By-products can be good sources of nutrients and phytochemicals. The interest in increasing the availability of proteins for human con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b23133f9c4dc4ed0a39ca6ae0c2a5957
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2023, Iss 54, Pp 313-324 (2023)
Baromembrane separation is attractive for food industry since it provides no destruction of organic substances. The aim of this study is purposeful formation of the rejection ability of macroporous polymer membranes simultaneously with their resis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b00fc07e3504c9783721615b400040c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mirian dos Santos, Wanessa Oliveira Ribeiro, Jamille de Sousa Monteiro, Bibiana Alves dos Santos, Paulo Cezar Bastianello Campagnol, Marise Aparecida Rodrigues Pollonio
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 23, p 4226 (2023)
Partial substitution of meat with non-protein sources in hybrid meat products generally leads to a decrease in texture attributes and, consequently, in sensory acceptance. In this study, we investigated the effects of transglutaminase (TG) at two con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bca7bb4ede6489b9a1a336aeb997d55
Publikováno v:
Тваринництво та технології харчових продуктів, Vol 13, Iss 1, Pp 47-56 (2022)
The relevance of this study is conditioned upon the increasing interest in alternative sources of protein, to solve the problem of providing the population with biologically complete food products of a combined composition. The purpose of this study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfdd587b8fc0422abcbb292cebd3b96b
Autor:
Vera A. Tikhomirova
Publikováno v:
RUDN Journal of Economics, Vol 29, Iss 4, Pp 773-784 (2021)
The destabilization of the world food market, as well as the frequent interruptions in the supply of agricultural raw materials and food products due to the global coronavirus pandemic, have catalyzed the growing interest of the overwhelming majority
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09f10c3b16244e93a3e09e13de5ae46f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.