Zobrazeno 1 - 10
of 18 556
pro vyhledávání: '"vegetable proteins"'
Autor:
Chu-Montiel, Denisse1, Palma-Milla, Samara1,2, López-Plaza, Bricia1, Valero-Pérez, Marlhyn1, Gómez-Candela, Carmen1,2, Bermejo, Laura M.3,4,5 mlbermej@ucm.es
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. sep/oct2024, Vol. 41 Issue 5, p994-1002. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 16, Pp 337-346 (2024)
Acylation is a common method for chemical modification of proteins, which can effectively improve the functional properties of proteins and has been widely used in food processing in recent years. The effect of acylation on protein modification is re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1d0ae065bad4a288e7145189a49d8ba
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science June 2024 57
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2023, Iss 54, Pp 313-324 (2023)
Baromembrane separation is attractive for food industry since it provides no destruction of organic substances. The aim of this study is purposeful formation of the rejection ability of macroporous polymer membranes simultaneously with their resis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b00fc07e3504c9783721615b400040c
Autor:
Islam, Fakhar1 (AUTHOR) fakhar.ft440@gmail.com, Amer Ali, Yuosra2 (AUTHOR) yuosra_amer@uomosul.edu.iq, Imran, Ali1 (AUTHOR) aliimran.ft@gmail.com, Afzaal, Muhammad1 (AUTHOR), Zahra, Syeda Mahvish3,4 (AUTHOR), Fatima, Maleeha5 (AUTHOR), Saeed, Farhan1 (AUTHOR), Usman, Ifrah1 (AUTHOR), Shehzadi, Umber2 (AUTHOR), Mehta, Shilpa6 (AUTHOR), Shah, Mohd Asif7 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Apr2023, Vol. 11 Issue 4, p1705-1717. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Souza Zangirolami, Marcela, Moya Moreira, Thaysa Fernandes, Leimann, Fernanda Vitória, Valderrama, Patrícia, Março, Paulo Henrique
Publikováno v:
In Food Control January 2023 143