Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"vegetable frying oils"'
Publikováno v:
Energies, Vol 13, Iss 16, p 4111 (2020)
The physicochemical properties of biodiesel fuels and their blends prepared from four residential waste vegetable frying oils (sunflower (FSME), canola (FCME), mixture of sunflower and rapeseed (FSRME) and corn (FSCME)) were evaluated and measured to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/658a906773374128a30739c6c521e3b7
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 3, Pp 505-517 (2013)
The addition of some fat co- and by-products to feeds is usual nowadays; however, the regulations of their use are not always clear and vary between countries. For instance, the use of recycled cooking oils is not allowed in the European Union, but t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4c9968053e042dca0797a276c8289e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 3, Pp 505-517 (2013)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
The addition of some fat co- and by-products to feeds is usual nowadays; however, the regulations of their use are not always clear and vary between countries. For instance, the use of recycled cooking oils is not allowed in the European Union, but t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.