Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"vegetable fillers"'
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 0, Iss 2, Pp 58-67 (2020)
The article shows the feasibility of using vegetable fillers in the production of granulated cottage cheese. The theoretical and experimental substantiation has been given. The possibility of using vegetable fillers in the production of granulated co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d87b27deb9c4789b5ad45d988bb6a0a
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol 4, Iss 11(112), Pp 73-81 (2021)
Processed cheeses belong to food products of high nutritional and biological value. Bioflavonoids, which are widespread in higher plants and have a number of unique properties, are practically not found in traditional processed cheese chunks. Quercet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c1496d8835294015e46cca8e565bdb78
https://zenodo.org/record/5417554
https://zenodo.org/record/5417554
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 4 No. 11(112) (2021): Technology and Equipment of Food Production; 73-81
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 4 № 11(112) (2021): Технологии и оборудование пищевых производств; 73-81
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 4 № 11(112) (2021): Технології та обладнання харчових виробництв; 73-81
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 4 № 11(112) (2021): Технологии и оборудование пищевых производств; 73-81
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 4 № 11(112) (2021): Технології та обладнання харчових виробництв; 73-81
Processed cheeses belong to food products of high nutritional and biological value. Bioflavonoids, which are widespread in higher plants and have a number of unique properties, are practically not found in traditional processed cheese chunks. Quercet
Autor:
Milena Leszczyńska, Aleksander Prociak, Michał Leszczyński, Michał Gloc, Joanna Ryszkowska, Maria Kurańska, Elżbieta Malewska
Publikováno v:
Materials, Vol 14, Iss 1772, p 1772 (2021)
Materials
Volume 14
Issue 7
Materials
Volume 14
Issue 7
The reported study concerns the introduction of renewable raw materials into the formulation of rigid polyurethane foams in the quest for the sustainable development of polymer composites. In this study, rigid polyurethane foam composites were prepar
Autor:
Solomon, A.M.
Fermented milk products are known for their useful qualities. Products obtained in as a result of exposure of milk to beneficial bacteria, have a strengthening effect on the immune system, they also able to regulate bowel function, can be used as a p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::37909e57860b8193f5ace58ac6483cbb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.