Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"vegetable extract"'
Autor:
Ibdal Satar, Novita Hidayati
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 27 (2024)
Abstract Meatball is a processed food product that can be produced from the basic ingredients of beef, chicken, or fish. High nutrient contents cause the meatball to be easily contaminated by bacteria, consequently decreasing their quality or shelf l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27d6ab1fad484604b935a4cee7fe5ca4
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 10, p 5510 (2024)
Post-fermentation wastes are rich sources of various biologically active compounds with antimicrobial activity, whose potential is not being fully exploited. One of the possible applications of post-fermentation waste may be its use as a natural pres
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c099319ce5648e9a37694d69729a88a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thaynna Leocádio Trajano Lacerda Sousa, Neide Kazue Sakugawa Shinohara, Maria de Fátima Fonseca Marques, Gerlane Souza de Lima, Samara Alvachian Cardoso Andrade
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 52, Iss 11 (2022)
ABSTRACT: The research elaborat a drink based on a water-soluble cashew nut extract (WCNE), fermented with the probiotic strain Lactobacillus paracasei ATCC 334. The formulations were defined by factorial design 22, with the independent variables: co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cf8ea0157754c588663ff28930c1e36
Autor:
Claudiane Aparecida Rocha Chaves, Diogo Alvarenga Miranda, Adriano Geraldo, Luiz Carlos Machado, Jean Kaique Valentim, Rodrigo Garófallo Garcia
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Animal Sciences, Vol 44, Iss 1 (2022)
The objective of this work was to evaluate the supplementation of yellow natural pigment levels based on Marigold Flower extract (2%) and yellow synthetic pigment (Carophyll Yellow 10%) in sorghum-based rations for commercial laying hens and their in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f65d0feca6854e4fbf54a11cdc9d11b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 93, Iss 4 (2021)
Abstract The aim of the study was to evaluate the effect of the jambolan (Syzigium cumini L.) peel and leaves extract added in pectin based edible coating onto color changes, mass loss and β-carotene retention of minimally processed papaya during st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46871c92cfbc4e068d771442c7e35022
Autor:
Erdogan Elvis Șachir, Cristina Gabriela Pușcașu, Aureliana Caraiane, Gheorghe Raftu, Florin Ciprian Badea, Mihaela Mociu, Claudia Maria Albu, Liliana Sachelarie, Loredana Liliana Hurjui, Cristina Bartok-Nicolae
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 5, p 2751 (2022)
The present study was carried out to develop an experimental endodontic irrigant solution based on plant extracts obtained from Epilobium parviflorum Schreb. that largely replenish the properties of the usual antiseptics used in dentistry. Background
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25ee2078250847f79bbcd2ab2ab42658
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.