Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"vegan foods"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Carolina Valle da SILVA, Gustavo Luis de Paiva Anciens RAMOS, Patricia Silva FERREIRA, Marcia Cristina da SILVA
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 43, Article number: e114422, Published: 13 JAN 2023
Aquafaba, a liquid from the cooking of chickpeas, has technological properties that have been increasingly used in the food sector, such as emulsifying, foaming, and gelling properties. Its application occurs mainly in mayonnaise and meringues, repla
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c48d576897d01904aafd459f286bbefa
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612023000100472&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612023000100472&lng=en&tlng=en
Autor:
Łukasz Łopusiewicz, Emilia Drozłowska, Paulina Trocer, Paweł Kwiatkowski, Artur Bartkowiak, Annett Gefrom, Monika Sienkiewicz
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 24, p 5791 (2020)
Plant derived fermented beverages have recently gained consumers’ interest, particularly due to their intrinsic functional properties and presence of beneficial microorganisms. Three variants containing 5%, 10%, and 15% (w/w) of sweet blue lupin (L
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7ba5726a2c042559fb2d7deb1fd92ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Candy Industry. Jun2016, Vol. 181 Issue 6, p15-15. 1/3p.