Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"variable selection methods"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guangfei Wei, Yu Li, Zhitao Zhang, Yinwen Chen, Junying Chen, Zhihua Yao, Congcong Lao, Huifang Chen
Publikováno v:
PeerJ, Vol 8, p e9087 (2020)
Soil salinization is a global problem closely related to the sustainable development of social economy. Compared with frequently-used satellite-borne sensors, unmanned aerial vehicles (UAVs) equipped with multispectral sensors provide an opportunity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca034fd6bffe447e9ec1d4d10797fed3
Autor:
Jireh Yi-Le Chan, Steven Mun Hong Leow, Khean Thye Bea, Wai Khuen Cheng, Seuk Wai Phoong, Zeng-Wei Hong, Yen-Lin Chen
Publikováno v:
Mathematics, Vol 10, Iss 8, p 1283 (2022)
Technologies have driven big data collection across many fields, such as genomics and business intelligence. This results in a significant increase in variables and data points (observations) collected and stored. Although this presents opportunities
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7534817927f940a092c8f566123448fc
Autor:
Mabvuu, Coster
MSc (Statistics)
Department of Statistics
Selection of variables is vital in high dimensional statistical modelling as it aims to identify the right subset model. However, variable selection for discrete survival analysis poses many challen
Department of Statistics
Selection of variables is vital in high dimensional statistical modelling as it aims to identify the right subset model. However, variable selection for discrete survival analysis poses many challen
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11602/1552
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 6, p 1315 (2021)
The consumption of pears has increased, thanks not only to their delicious and juicy flavor, but also their rich nutritional value. Traditional methods of detecting internal qualities (e.g., soluble solid content (SSC), titratable acidity (TA), and t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f3b5e652eff46129f462107f8e2e8f4
Autor:
Olszewska, Anna M.
Publikováno v:
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu / Research Papers of Wrocław University of Economics. (328):167-176
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=119262
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology, 15 (5), 1040–1054
Rheological measurements and FTIR spectroscopy were used to characterize different doughs, obtained by commercial and monovarietal durum wheat flours (Cappelli and Karalis). Rheological frequency sweep tests were carried out, and the Weak Gel model,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d3b5d2e3d9ef2a750427452daa39fb33
https://publikationen.bibliothek.kit.edu/1000144611
https://publikationen.bibliothek.kit.edu/1000144611
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.