Zobrazeno 1 - 10
of 730
pro vyhledávání: '"vanilla odor"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gellrich, Janine, Messer, Veronika, Lohrer, Elisabeth C., Zickmüller, Claudia, Croy, Ilona, Schlage, Sandy, Rüdiger, Mario, Schriever, Valentin A.
Publikováno v:
In Physiology & Behavior 1 February 2024 274
Autor:
Anne RP; Department of Neonatology, Kasturba Medical College, Manipal, Manipal Academy of Higher Education (MAHE), Karnataka, India. Electronic address: rajendra.anne@manipal.edu., Mukhopadhyay KS; Department of Pediatrics, Kasturba Medical College, Manipal, Manipal Academy of Higher Education (MAHE), Karnataka, India.
Publikováno v:
Physiology & behavior [Physiol Behav] 2024 Oct 01; Vol. 284, pp. 114625. Date of Electronic Publication: 2024 Jul 03.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Anatomy: International Journal of Experimental & Clinical Anatomy. 2019 Supplement, Vol. 13 Issue S1, pS48-S49. 2p.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eiji Takai, Takahiro Aoyagi, Yasuyuki Matsuura, Hiroki Takada, Fumiya Kinoshita, Keita Ichikawa
Publikováno v:
Lecture Notes in Computer Science ISBN: 9783030780944
HCI (8)
HCI (8)
Sensory evaluation has been generally used to assess odors; however, attempts have also been made to evaluate odors based on physiological responses in vivo during olfactory stimulation. In this study, we conducted linear and non-linear analyses of t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7ddf051df66fd2e95404b165d924cf8c
https://doi.org/10.1007/978-3-030-78095-1_38
https://doi.org/10.1007/978-3-030-78095-1_38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
When taste stimuli are presented with specific odor stimuli, the perceived intensity of taste is enhanced, a phenomenon called odor-induced taste enhancement. There is a possibility, however, that the odor substances might have stimulated the taste r