Zobrazeno 1 - 10
of 393
pro vyhledávání: '"van der Voet, H."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 15 June 2013 125:139-146
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2008 46(9):3090-3098
This report shows the adjustments in the Monte Carlo Risk Assessment (MCRA) computational model implemented by RIVM and Wageningen UR Biometris in 2016. MCRA is a computational tool that presently gives the most realistic chemical intake via food. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::f9fdb2a0e83efc69e6a8ca458e0450b4
http://hdl.handle.net/10029/620841
http://hdl.handle.net/10029/620841
Autor:
Boon PE, Broek I van den, Kruisselbrink J, van Lenthe M, te Biesebeek JD, van Klaveren JD, van der Voet H, VVH, VPZ
In dit rapport zijn de aanpassingen in het rekenmodel Monte Carlo Risk Assessment (MCRA) beschreven die het RIVM en Wageningen University & Research in 2017 hebben uitgevoerd. MCRA is een rekenmodel waarmee de meest realistische inname van stoffen vi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::f40f6a3068962cdeac9369eb9bb34d1f
http://hdl.handle.net/10029/621420
http://hdl.handle.net/10029/621420
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2006 44(7):994-1005