Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"van der Veer G"'
Autor:
Bongers, Bert, van der Veer, G. C.
Publikováno v:
Arts (2076-0752); Aug2023, Vol. 12 Issue 4, p146, 21p
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2013 137(1-4):142-150
Publikováno v:
In Journal of Geochemical Exploration 2009 101(2):175-184
Autor:
van Dijk, J., van der Veer, G., Woestenburg, M., Stoop, J., Wijdeven, M., van Veluw, K., Schrijver, R., van den Akker, J., van Woudenberg, E., Kerkhoven, D., Slot, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4d469eee5bbd7a785893d08c7dfb2052
https://research.wur.nl/en/publications/onderzoek-naar-een-kennisbasis-voor-natuurgedreven-landbouw
https://research.wur.nl/en/publications/onderzoek-naar-een-kennisbasis-voor-natuurgedreven-landbouw
Publikováno v:
Bioplastics Magazine, 10(5), 18-22
Can stable isotopes be used to determine the bio-based content of products?
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::4a663b5027fdc30a9ae048cb08a64d66
https://research.wur.nl/en/publications/how-much-bio-is-in-there-can-stable-isotopes-be-used-to-determine
https://research.wur.nl/en/publications/how-much-bio-is-in-there-can-stable-isotopes-be-used-to-determine
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology. Hoboken: Wiley
Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology
Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::835759abd8499361fbf3555cddf1f5b2
https://research.wur.nl/en/publications/an-integral-approach-to-validation-of-analytical-fiingerprinting-
https://research.wur.nl/en/publications/an-integral-approach-to-validation-of-analytical-fiingerprinting-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture, 93(1), 12-28
Journal of the Science of Food and Agriculture 93 (2013) 1
Journal of the Science of Food and Agriculture 93 (2013) 1
Consumers' interest in organic foods is increasing and so is the need for robust analytical tools for their authentication. This review focuses on the most promising biomarkers/analytical approaches that are available for the authentication of organi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5765536a78a900186e9d001edc4509f8
https://research.wur.nl/en/publications/analytical-authentication-of-organic-products-an-overview-of-mark
https://research.wur.nl/en/publications/analytical-authentication-of-organic-products-an-overview-of-mark