Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"van der Veeken, Pascal"'
The consumption of lycopene, major substance in tomato was frequently demonstrated to have beneficial health effects. Methods most commonly used to determine lycopene include various forms of chromatography and spectrophotometry. The main problem enc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::ee01df302a3a94ff5734b946d548d0f6
https://www.bib.irb.hr/226490
https://www.bib.irb.hr/226490
Autor:
Bicanic, Dane, Dóka, Otto, Gibkes, Jürgen, van Rooij, Hans, van Hummelen, Reinoud, Luterotti, Svjetlana, van der Veeken, Pascal
Publikováno v:
Proceedings of 2nd central european meeting of food technologists, biotechnologists and nutricionists, 2nd central european meeting of food technologists, biotechnologists and nutricionists, Zagreb 2005. Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutricionists Soc.
Proceedings of 2nd central european meeting of food technologists, biotechnologists and nutricionists, 2nd central european meeting of food technologists, biotechnologists and nutricionists, Zagreb 2005
Proceedings of 2nd central european meeting of food technologists, biotechnologists and nutricionists, 2nd central european meeting of food technologists, biotechnologists and nutricionists, Zagreb 2005
Photoacoustic (PA) spectroscopy and the Optothermal Window (OW) method both suitable for investigation of optically opaque samples were compared in terms of their capability to quantify lycopene in a variety of processed tomato-based products. The ex
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::239e8ae0a22e0a03bd652c87fb04f0cb
https://research.wur.nl/en/publications/new-perspectives-in-detection-of-lycopene-in-tomato-based-foods
https://research.wur.nl/en/publications/new-perspectives-in-detection-of-lycopene-in-tomato-based-foods
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
YEZEK, LEE P.1, VAN DER VEEKEN, PASCAL L. R.2 pascal.vanderveeken@wur.nl, VAN LEEUWEN, HERMAN P.2
Publikováno v:
Environmental Science & Technology. 12/15/2008, Vol. 42 Issue 24, p9250-9254. 5p.
Autor:
VAN DER VEEKEN, PASCAL L. R.1 pascal.vanderveeken@wur.nl, PINHEIRO, JOSÉ P.2, VAN LEEUWEN, HERMAN P.1
Publikováno v:
Environmental Science & Technology. 12/1/2008, Vol. 42 Issue 23, p8835-8840. 6p.