Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"van der Merwe, George"'
Autor:
Van der Merwe, George Willem
Summaries in Afrikaans and English
Text in Afrikaans
In hierdie proefskrif word daar gekonsentreer op die bewyslas in die nywerheidshof omdat die nywerheidshof se benadering met betrekking tot die bewyslas verskil van geval tot gevaL afhang
Text in Afrikaans
In hierdie proefskrif word daar gekonsentreer op die bewyslas in die nywerheidshof omdat die nywerheidshof se benadering met betrekking tot die bewyslas verskil van geval tot gevaL afhang
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10500/16266
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Coal from the Highveld seam 4 deposit was studied to determine and understand the influence of density and particle size on the high temperature combustion characteristics. All of the charring, as well as the combustion experiments were conducted in
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10394/11099
Dissertation (PhD)--University of Stellenbosch, 2002.
ENGLISH ABSTRACT: Saccharomyces cerevisiae uses the nitrogenous compounds in its environment selectively. The basis of this phenomenon is the transcriptional regulation of genes whose product
ENGLISH ABSTRACT: Saccharomyces cerevisiae uses the nitrogenous compounds in its environment selectively. The basis of this phenomenon is the transcriptional regulation of genes whose product
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10019.1/52952
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Snowdon, Chris1, Van der Merwe, George1 gvanderm@uoguelph.ca
Publikováno v:
PLoS ONE. Dec2012, Vol. 7 Issue 12, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coulon, Joana, Husnik, John, Inglis, Debra, van der Merwe, George, Lonvaud-Funel, Aline, Erasmus, Daniel, van Vuuren, Hennie
Publikováno v:
American Journal of Enology and Viticulture
American Journal of Enology and Viticulture, American Society for Enology and Viticulture, 2006, 57 (2), pp.113-124
American Journal of Enology and Viticulture, American Society for Enology and Viticulture, 2006, 57 (2), pp.113-124
International audience; Saccharomyces cerevisiae metabolizes arginine, one of the major amino acids in grape musts, to ornithine and urea during wine fermentations. Wine yeast strains of S. cerevisiae do not fully metabolize urea during grape must fe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bfb9dd3aa2d1e4da3b0727d1cfda594b
https://hal.inrae.fr/hal-02660209
https://hal.inrae.fr/hal-02660209