Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"van den Berg Saskia W"'
Autor:
Brunekreef Bert, de Jongste Johan C, Scholtens Salome, Boer Jolanda MA, van den Berg Saskia W, Smit Henriette A, Wijga Alet H
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 11, Iss 1, p 326 (2011)
Abstract Background Overweight develops gradually as a result of a long term surplus on the balance between energy intake and energy expenditure. Aim of this study was to quantify the positive energy balance responsible for excess body weight gain (e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a184b13da3cc4664920766a766b82213
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Loef, Bette, Boer, Jolanda M. A., Beekman, Marian, Campman, Sophie L., Hoogendijk, Emiel O., Huider, Floris, Pagen, Demi M. E., Splinter, Marije J., van der Velde, Jeroen H. P. M., Boomsma, Dorret I., Dagnelie, Pieter C., van Dongen, Jenny, de Geus, Eco J. C., Huisman, Martijn, Ikram, M. Arfan, Koster, Annemarie, Licher, Silvan, Mierau, Jochen O., de Mutsert, Renée, Picavet, H. Susan J., Rosendaal, Frits R., Schram, Miranda T., Slagboom, P. Eline, van der Spoel, Evie, Stronks, Karien, Verschuren, W. M. Monique, van den Berg, Saskia W.
Publikováno v:
International Journal of Obesity (formerly International Journal of Obesity and Related Metabolic Disorders); 20240101, Issue: Preprints p1-10, 10p
Publikováno v:
Food Quality and Preference, 100:104623, 1-14. Elsevier Ltd.
Food Quality and Preference 100 (2022)
Food Quality and Preference, 100
Food Quality and Preference 100 (2022)
Food Quality and Preference, 100
High consumption of animal-source foods, specifically meat, adversely affects human health and the environment. Dietary habits are shaped at younger ages and a reduction in meat consumption may be facilitated by the life course transitions in early a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6c5492c9eed9e32011a0340950870e5e
https://research.hva.nl/en/publications/5d9a366e-84df-4351-b194-9827a76b6008
https://research.hva.nl/en/publications/5d9a366e-84df-4351-b194-9827a76b6008
Autor:
Lokate, Mariëtte, van Duijnhoven, Fränzel J. B., van den Berg, Saskia W., Peeters, Petra H. M., van Gils, Carla H.
Publikováno v:
Cancer Causes & Control, 2013 Oct 01. 24(10), 1771-1778.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24717776
Autor:
Travier, Noémie, Agudo, Antonio, May, Anne M., Gonzalez, Carlos, Luan, Jian'an, Wareham, Nick J., Bueno-de-Mesquita, H. Bas, van den Berg, Saskia W., Slimani, Nadia, Rinaldi, Sabina, Clavel-Chapelon, Françoise, Boutron-Ruault, Marie-Christine, Palli, Domenico, Sieri, Sabina, Mattiello, Amalia, Tumino, Rosario, Vineis, Paolo, Norat, Teresa, Romaguera, Dora, Rodriguez, Laudina, Sanchez, Maria-José, Dorronsoro, Miren, Barricarte, Aurelio, Huerta, José M., Key, Tim J., Orfanos, Philippos, Naska, Androniki, Trichopoulou, Antonia, Rohrmann, Sabina, Kaaks, Rudolf, Bergmann, Manuela M., Boeing, Heiner, Hallmans, Goran, Johansson, Ingegerd, Manjer, Jonas, Lindkvist, Björn, Jakobsen, Mariane U., Overvad, Kim, Tjonneland, Anne, Halkjaer, Jytte, Lund, Eiliv, Braaten, Toni, Odysseos, Andreani, Riboli, Elio, Peeters, Petra H.
Publikováno v:
In Preventive Medicine March-April 2012 54(3-4):183-192
Autor:
Ekelund, Ulf, Besson, Herve, Luan, Jian’an, May, Anne M, Sharp, Stephen J, Brage, Søren, Travier, Noemie, Agudo, Antonio, Slimani, Nadia, Rinaldi, Sabina, Jenab, Mazda, Norat, Teresa, Mouw, Traci, Rohrmann, Sabine, Kaaks, Rudolf, Bergmann, Manuela M, Boeing, Heiner, Clavel-Chapelon, Françoise, Boutron-Ruault, Marie-Christine, Overvad, Kim, Jakobsen, Marianne Uhre, Johnsen, Nina Føns, Halkjaer, Jytte, Gonzalez, Carlos A, Rodriguez, Laudina, Sanchez, Maria José, Arriola, Larraitz, Barricarte, Aurelio, Navarro, Carmen, Key, Timothy J, Spencer, Elisabeth A, Orfanos, Philippos, Naska, Androniki, Trichopoulou, Antonia, Manjer, Jonas, Lund, Eiliv, Palli, Dominico, Pala, Valeria, Vineis, Paolo, Mattiello, Amalia, Tumino, Rosario, Bueno-de-Mesquita, H Bas, van den Berg, Saskia W, Odysseos, Andreani D, Riboli, Elio, Wareham, Nicolas J, Peeters, Petra H
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition April 2011 93(4):826-835
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.