Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"van Zuijlen, A.C.M."'
The characterisation of Bacillus spores occurring in the manufacturing of (low acid) canned products
Autor:
Oomes, S.J.C.M., van Zuijlen, A.C.M., Hehenkamp, J.O., Witsenboer, H., van der Vossen, J.M.B.M., Brul, S.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2007 120(1):85-94
Publikováno v:
New Food, 21-24
ISSUE=3;STARTPAGE=21;ENDPAGE=24;ISSN=1461-4642;TITLE=New Food
ISSUE=3;STARTPAGE=21;ENDPAGE=24;ISSN=1461-4642;TITLE=New Food
Spores from mesophilic aerobic sporeforming bacteria (Bacillus) are sometimes able to survive the thermal process of commercial sterile products and sporadically cause spoilage or food poisoning. Because of an increasing demand for more fresh product
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::90e8ce40b9838f71bbbef59f3ce8fdbc
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/detecting-bacterial-spores-in-soup-manufacturing(36711b3d-ecb2-455e-a9a6-2059b8e697f6).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/detecting-bacterial-spores-in-soup-manufacturing(36711b3d-ecb2-455e-a9a6-2059b8e697f6).html
16 - Using ribotyping to trace foodborne aerobic spore-forming bacteria in the factory: a case study
Autor:
van Zuijlen, A.C.M.
Publikováno v:
In Tracing pathogens in the food chain 2011:358-376
Autor:
Brul, S., Fratamico, P.M., McMeekin, T., Fisher, I.S.T., Gerner-Smidt, P., Stein, C., Ellis, A., Jones, T., Hald, T., Pires, S.M., Buzby, J.C., Gebreyes, W.A., Cooper, K.L.F., Pagotto, F., Reid, A., Hyytia-Trees, E.K., Ribot, E.M., Wagner, M., Rossmanith, P., Vossen, J. van der, Keijser, B., Schuren, F., Nocker, A., Montijn, R., Stabler, R.A., Nalerio, E.S., Strong, P.C., Wren, B.W., Bowman, J.P., Wassenaar, T.M., van Zuijlen, A.C.M., Hoorfar, J., Jordan, K., Barker, G.C., Whyte, P., Fanning, S., O’Brien, S., Solomon, K., O’Grady, L., Lunestad, B.T., Levsen, A., Rosnes, J.T., Hiett, K.L., Kessel, J.S. Van, Santin-Duran, M., Karns, J.S., Schukken, Y., Lee, R.J., Rangdale, R.E., Mandrell, R.E.
Publikováno v:
In Tracing pathogens in the food chain 2011:xiii-xviii
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.