Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"van Wijk, H.J."'
Autor:
van Wijk, H.J., Dibbits, B.W., Liefers, S.C., Buschbell, H., Harlizius, B., Heuven, H.C.M., Knol, E.F., Bovenhuis, H., Groenen, M.A.M.
Publikováno v:
Journal of Animal Science, 85, 22-30
Journal of Animal Science 85 (2007)
Journal of Animal Science 85 (2007)
In a previous study, QTL for carcass composition and meat quality were identified in a commercial finisher cross. The main objective of the current study was to confirm and fine map the QTL on SSC4 and SSC11 by genotyping an increased number of indiv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3536f698250a243bcd5bfd1f52f43cdc
https://research.wur.nl/en/publications/variance-component-analysis-of-quantitative-trait-loci-for-pork-c
https://research.wur.nl/en/publications/variance-component-analysis-of-quantitative-trait-loci-for-pork-c
Autor:
van Wijk, H.J., Dibbits, B.W., Baron, E.E., Brings, A.D., Harlizius, B., Groenen, M.A.M., Knol, E.F., Bovenhuis, H.
Publikováno v:
Journal of Animal Science, 84(4), 789-799
Journal of Animal Science 84 (2006) 4
Journal of Animal Science 84 (2006) 4
A QTL study for carcass composition and meat quality traits was conducted on finisher pigs of a cross between a synthetic Pie¿train/Large White boar line and a commercial sow cross. The mapping population comprised 715 individuals evaluated for a to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9298851e0310bc494d2a53e292363216
https://research.wur.nl/en/publications/identification-of-quantitative-trait-loci-for-carcass-composition
https://research.wur.nl/en/publications/identification-of-quantitative-trait-loci-for-carcass-composition
Autor:
van Wijk, H.J.
This thesis describes the genetics of carcass composition and pork quality traits. A large population of commercial finishers was extensively phenotyped for growth, carcass composition and meat quality traits. Genetic parameters were estimated based
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::274d6a6ae36c9693798754b5531911f2
https://research.wur.nl/en/publications/the-genetics-of-pork-quality
https://research.wur.nl/en/publications/the-genetics-of-pork-quality
Publikováno v:
Journal of Animal Science, 83(2), 324-333
Journal of Animal Science 83 (2005) 2
Journal of Animal Science 83 (2005) 2
Breeding goals in pigs are subject to change and are directed much more toward retail carcass yield and meat quality because of the high economic value of these traits. The objective of this study was to estimate genetic parameters of growth, carcass
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a587677d314dfa08888628093dbbcf65
https://research.wur.nl/en/publications/genetic-parameters-for-carcass-composition-and-pork-quality-estim
https://research.wur.nl/en/publications/genetic-parameters-for-carcass-composition-and-pork-quality-estim
Autor:
Merks, W.M., van Kampen, T.J.A., van Wijk, H.J., Harlizius, B., Rattink, A.P., Albers, G., Groenen, M.A.M.
Publikováno v:
Journal of Animal Science 82 (2004) Suppl. 1
Poultry Science 83 (2004) Suppl. 1
Poultry Science, 83(Suppl. 1), (905)-(905)
Journal of Animal Science, 82(Suppl. 1), (905)-(905)
Poultry Science 83 (2004) Suppl. 1
Poultry Science, 83(Suppl. 1), (905)-(905)
Journal of Animal Science, 82(Suppl. 1), (905)-(905)
Knowledge of farm animal genomes has increased enormously over the last decade. A large part if this information is publicly available for a variety of species and through specific databases such as for pigs; PiGBASE for mapping data, Pig EST Databas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::11eb5a5ee36b9e7d0641ac178cc546a5
https://research.wur.nl/en/publications/pace-an-integrated-pig-genome-database-3
https://research.wur.nl/en/publications/pace-an-integrated-pig-genome-database-3
Publikováno v:
Outlook on Agriculture; December 2003, Vol. 32 Issue: 4 p235-239, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.