Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"van Swam II"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lee IC; Host-Microbe Interactomics Group, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands.; TiFN Food & Nutrition, Wageningen, Netherlands.; NIZO Food Research, Ede, Netherlands., van Swam II; TiFN Food & Nutrition, Wageningen, Netherlands.; NIZO Food Research, Ede, Netherlands., Boeren S; Laboratory of Biochemistry, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., Vervoort J; Laboratory of Biochemistry, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., Meijerink M; Host-Microbe Interactomics Group, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., Taverne N; Host-Microbe Interactomics Group, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands.; TiFN Food & Nutrition, Wageningen, Netherlands., Starrenburg M; NIZO Food Research, Ede, Netherlands., Bron PA; TiFN Food & Nutrition, Wageningen, Netherlands.; NIZO Food Research, Ede, Netherlands., Kleerebezem M; Host-Microbe Interactomics Group, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands.; TiFN Food & Nutrition, Wageningen, Netherlands.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology [Front Microbiol] 2020 Jul 29; Vol. 11, pp. 1822. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 29 (Print Publication: 2020).
Autor:
Lee IC; TI Food and Nutrition, Wageningen, The Netherlands.; Host-Microbe Interactomics Group, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands.; NIZO Food Research, Ede, The Netherlands., Caggianiello G; Department of Agriculture, Food and Environment Sciences, University of Foggia, Foggia, Italy., van Swam II; TI Food and Nutrition, Wageningen, The Netherlands.; NIZO Food Research, Ede, The Netherlands., Taverne N; TI Food and Nutrition, Wageningen, The Netherlands.; Host-Microbe Interactomics Group, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands., Meijerink M; Host-Microbe Interactomics Group, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands., Bron PA; TI Food and Nutrition, Wageningen, The Netherlands.; NIZO Food Research, Ede, The Netherlands., Spano G; Department of Agriculture, Food and Environment Sciences, University of Foggia, Foggia, Italy., Kleerebezem M; TI Food and Nutrition, Wageningen, The Netherlands michiel.kleerebezem@wur.nl.; Host-Microbe Interactomics Group, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands.
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology [Appl Environ Microbiol] 2016 Jun 13; Vol. 82 (13), pp. 3959-3970. Date of Electronic Publication: 2016 Jun 13 (Print Publication: 2016).
Autor:
Tomita S; TI Food and Nutrition, Nieuwe Kanaal 9A, 6709PA Wageningen, The Netherlands.; NIZO Food Research, Kernhemseweg 2, 6718ZB Ede, The Netherlands., Lee IC; TI Food and Nutrition, Nieuwe Kanaal 9A, 6709PA Wageningen, The Netherlands.; NIZO Food Research, Kernhemseweg 2, 6718ZB Ede, The Netherlands.; Host Microbe Interactomics Group, Wageningen University, De Elst 1, 6708WD Wageningen, The Netherlands., van Swam II; TI Food and Nutrition, Nieuwe Kanaal 9A, 6709PA Wageningen, The Netherlands.; NIZO Food Research, Kernhemseweg 2, 6718ZB Ede, The Netherlands., Boeren S; Laboratory of Biochemistry, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands., Vervoort J; Laboratory of Biochemistry, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands., Bron PA; TI Food and Nutrition, Nieuwe Kanaal 9A, 6709PA Wageningen, The Netherlands.; NIZO Food Research, Kernhemseweg 2, 6718ZB Ede, The Netherlands., Kleerebezem M; NIZO Food Research, Kernhemseweg 2, 6718ZB Ede, The Netherlands.; Host Microbe Interactomics Group, Wageningen University, De Elst 1, 6708WD Wageningen, The Netherlands.; TI Food and Nutrition, Nieuwe Kanaal 9A, 6709PA Wageningen, The Netherlands.
Publikováno v:
Microbiology (Reading, England) [Microbiology (Reading)] 2016 Feb; Vol. 162 (2), pp. 420-432. Date of Electronic Publication: 2015 Dec 17.
Autor:
Wittmann A; Interfacultary Institute for Microbiology and Infection Medicine, Department for Medical Microbiology and Hygiene, University of Tübingen, Tübingen, Germany; †Institute of Food Research, Norwich Research Park, Norwich, United Kingdom; ‡NIZO Food Research, Ede, the Netherlands; §TI Food and Nutrition, Wageningen, the Netherlands; ‖Host Microbe Interactomics Group, Wageningen University, Wageningen, the Netherlands; and ¶Institute of Pathology, University of Tübingen, Tübingen, Germany., Bron PA, van Swam II, Kleerebezem M, Adam P, Gronbach K, Menz S, Flade I, Bender A, Schäfer A, Korkmaz AG, Parusel R, Autenrieth IB, Frick JS
Publikováno v:
Inflammatory bowel diseases [Inflamm Bowel Dis] 2015 Mar; Vol. 21 (3), pp. 507-19.
Autor:
Lee IC; TI Food and Nutrition, Wageningen, the Netherlands., van Swam II, Tomita S, Morsomme P, Rolain T, Hols P, Kleerebezem M, Bron PA
Publikováno v:
Journal of bacteriology [J Bacteriol] 2014 May; Vol. 196 (9), pp. 1671-82. Date of Electronic Publication: 2014 Feb 14.