Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"van Rees B"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van de Leur, R. R., Bleijendaal, H., Taha, K., Mast, T., Gho, J. M. I. H., Linschoten, M., van Rees, B., Henkens, M. T. H. M., Heymans, S., Sturkenboom, N., Tio, R. A., Offerhaus, J. A., Bor, W. L., Maarse, M., Haerkens-Arends, H. E., Kolk, M. Z. H., van der Lingen, A. C. J., Selder, J. J., Wierda, E. E., van Bergen, P. F. M. M., Winter, M. M., Zwinderman, A. H., Doevendans, P. A., van der Harst, P., Pinto, Y. M., Asselbergs, F. W., van Es, R., Tjong, F. V. Y.
Publikováno v:
Netherlands Heart Journal, 30(6), 312-318. Bohn Stafleu van Loghum
Netherlands heart journal, 30(6), 312-318. Bohn Stafleu van Loghum
the CAPACITY-COVID collaborative consortium 2022, ' Electrocardiogram-based mortality prediction in patients with COVID-19 using machine learning ', Netherlands Heart Journal, vol. 30, no. 6, pp. 312-318 . https://doi.org/10.1007/s12471-022-01670-2
Netherlands heart journal, 30(6), 312-318. Bohn Stafleu van Loghum
the CAPACITY-COVID collaborative consortium 2022, ' Electrocardiogram-based mortality prediction in patients with COVID-19 using machine learning ', Netherlands Heart Journal, vol. 30, no. 6, pp. 312-318 . https://doi.org/10.1007/s12471-022-01670-2
Background and purpose The electrocardiogram (ECG) is frequently obtained in the work-up of COVID-19 patients. So far, no study has evaluated whether ECG-based machine learning models have added value to predict in-hospital mortality specifically in
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1995 Aug 01. 92(16), 7376-7380.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2368247
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Varis, A, van Rees, B, Weterman, M, Ristimaki, A, Offerhaus, J, Knuutila, S, Ristimäki, A (AUTHOR)
Publikováno v:
British Journal of Cancer. 6/16/2003, Vol. 88 Issue 12, p1914-1919. 6p.
Publikováno v:
Tijdschrift voor Seksuologie, 40(2), 68-75
In deze studie werd onderzocht of lesbische en heteroseksuele vrouwen verschillen in de kans op het krijgen van een orgasme tijdens partnerseks, en of dat mogelijk zou samenhangen met verschillen in stimulatie van de glans clitoris. Orgasmeconsistent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::7527faa2e9699859db5e65ff24ea9fce
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/orgasmeconsistentie-van-lesbische-en-heteroseksuele-vrouwen-tijdens-partnerseks-de-rol-van-clitorale-stimulatie(c614eccf-528a-4253-9ceb-3d029d63260d).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/orgasmeconsistentie-van-lesbische-en-heteroseksuele-vrouwen-tijdens-partnerseks-de-rol-van-clitorale-stimulatie(c614eccf-528a-4253-9ceb-3d029d63260d).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van Rees, B., Janssen, A.M.
Publikováno v:
Voedingsmiddelentechnologie 2012 (2012) 14/15
Terwijl minister Schippers de industrie het vuur aan de schenen legt om tot een stevige zoutreductie te komen, wisten de bakkers de afgelopen jaren het zoutgebruik al flink te beperken. Tijdens een workshop van Food & Nutrition Delta, RIVM, TNO en Wa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::2de94de04c8e1d7f52fd3040ba283191
https://research.wur.nl/en/publications/minder-zout-in-brood-goed-mogelijk-interview-met-anke-janssen
https://research.wur.nl/en/publications/minder-zout-in-brood-goed-mogelijk-interview-met-anke-janssen