Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"van Raamsdonk LWD"'
Autor:
van Raamsdonk LWD., van Eijkeren JCH., Meijer GAL., Rennen M., Zeilmaker MJ., Hoogenboom L.A.P., Mengelers M.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 13, Iss S, Pp 51-57 (2009)
The carry-over of contaminants from feed to animal food products is an important aspect of the animal production chain. For a proper containment, limits for feed as well food products are fixed for a series of chemicals, e.g. dioxins and dioxin-like
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bd0f38ff42447398f17ba30d07b7279
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 13, Iss S, Pp 33-38 (2009)
Directive 2002/32/EC of the European Parliament and of the Council of 7 May 2002 on undesirable substances in animal feed lists a range of substances from botanical origin (weed seeds) and additionally some chemical compounds directly originating fro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e03f44bea47542d0bd781d57118bcb0a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meijer N; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, the Netherlands., Van Raamsdonk LWD; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, the Netherlands., Gerrits EWJ; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, the Netherlands., Appel MJ; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, the Netherlands.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2023 Mar 06; Vol. 9 (3), pp. e14021. Date of Electronic Publication: 2023 Mar 06 (Print Publication: 2023).