Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"van Overbeek, Leo S"'
Autor:
Lake, Frank B., Chen, Jingjie, van Overbeek, Leo S., Baars, Johan J.P., Abee, Tjakko, den Besten, Heidy M.W.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 February 2024 411
Autor:
Lake, Frank B., van Overbeek, Leo S., Baars, Johan J.P., Abee, Tjakko, den Besten, Heidy M.W.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 June 2023 395
Autor:
Lake, Frank B., van Overbeek, Leo S., Baars, Johan J.P., Abee, Tjakko, den Besten, Heidy M.W.
Publikováno v:
In Food Research International March 2023 165
Autor:
Lake, Frank B., van Overbeek, Leo S., Baars, Johan J.P., Koomen, Jeroen, Abee, Tjakko, den Besten, Heidy M.W.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology October 2021
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rasche, Frank, Marco-Noales, Ester, Velvis, Henk, van Overbeek, Leo S., López, María M., van Elsas, Jan D., Sessitsch, Angela
Publikováno v:
Plant and Soil, 2006 Jan 01. 289(1/2), 123-140.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24125501
Publikováno v:
In Trends in Microbiology 2008 16(10):463-471
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.