Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"van Mastrigt, Oscar"'
Autor:
Ma, Xuchuan, Crespo Tapia, Natalia, Koomen, Jeroen, van Mastrigt, Oscar, Zwietering, Marcel H., Den Besten, Heidy M.W., Abee, Tjakko
Publikováno v:
In Food Research International August 2024 189
The stressostat: A novel approach in adaptive laboratory evolution to improve end-product resistance
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY 25 December 2023 78:123-130
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van Mastrigt, Oscar1 oscar.vanmastrigt@wur.nl, Di Stefano, Elisa1 elisa1.distefano@wur.nl, Hartono, Sylviani1 sylviani.hartono@wur.nl, Abee, Tjakko1 tjakko.abee@wur.nl, Smid, Eddy J.1 eddy.smid@wur.nl
Publikováno v:
BMC Genomics. 8/17/2018, Vol. 19 Issue 1, p1-19. 19p. 4 Diagrams, 5 Charts, 1 Graph.
Autor:
van Mastrigt, Oscar1, Mager, Emma E.1, Jamin, Casper1, Abee, Tjakko1, Smid, Eddy J.1 eddy.smid@wur.nl
Publikováno v:
Microbial Biotechnology. Mar2018, Vol. 11 Issue 2, p369-380. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Van Mastrigt, Oscar, Smid, Eilt Johannes, Abee, Tjakko, Lillevang, Søren K., Kristensen, Mette Nørtoft
The present invention relates to a a novel method of preparing a liquid flavouring lingredient by use of fermentation. In particular, the method involves recycling a part of the microorganisms used in the fermentation of flavour and aroma compounds b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6621e1340417dc9520ed436a422e31f1
https://research.wur.nl/en/publications/liquid-flavouring-ingredient-produced-by-fermentation
https://research.wur.nl/en/publications/liquid-flavouring-ingredient-produced-by-fermentation
Autor:
Scott, William T., van Mastrigt, Oscar, Notebaart, Richard A., Smid, Eddy J., Block, David E.
Publikováno v:
2020 Virtual AIChE Annual Meeting
2020 Virtual AIChE Annual Meeting. American Institute of Chemical Engineers
2020 Virtual AIChE Annual Meeting. American Institute of Chemical Engineers
Various commercial S. cerevisiae yeast strains are available for use in industrial wine fermentations, each with its owncombination of growth characteristics and organoleptic (sensory) profiles. However, the metabolism underlying thesedifferences is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::78481e57fe59c6ec6217817f9b4b7f0d
https://research.wur.nl/en/publications/application-of-a-robust-dynamic-flux-balance-analysis-framework-t
https://research.wur.nl/en/publications/application-of-a-robust-dynamic-flux-balance-analysis-framework-t