Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"van Malssen, K.F."'
Publikováno v:
In Food Research International 2007 40(9):1185-1193
Autor:
van Dalen, G., van Velzen, E.J.J., Heussen, P.C.M., Sovago, M., van Malssen, K.F., van Duynhoven, J.P.M.
Publikováno v:
Journal of Raman spectroscopy, 48(8), 1075-1084
Journal of Raman spectroscopy 48 (2017) 8
Journal of Raman spectroscopy 48 (2017) 8
The microstructure of fat spreads is of fundamental importance to their sensorial properties such as texture, mouthfeel and spreadability. Fat spreads are water in oil emulsions,with a continuous phase supported by a fat crystal network. Confocal Ram
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f0b39e69f21595ab68a6897b4adffbb7
https://research.wur.nl/en/publications/raman-hyperspectral-imaging-and-analysis-of-fat-spreads
https://research.wur.nl/en/publications/raman-hyperspectral-imaging-and-analysis-of-fat-spreads
Autor:
van Langevelde, A.J., van Malssen, K.F., Driessen, R.A.J., Goubitz, K., Hollander, F., Peschar, R., Zwart, P., Schenk, H.
Publikováno v:
Acta Crystallographica. Section B-Structural Science, 56(6), 1103-1111. International Union of Crystallography
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::05a2112cae2f5adbc05dca89d60b7626
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/structure-of-cncn2cntype-n--even-beta-triacylglycerols(ae783c7e-c06f-4949-acb1-eafd5c4f6fb7).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/structure-of-cncn2cntype-n--even-beta-triacylglycerols(ae783c7e-c06f-4949-acb1-eafd5c4f6fb7).html
Publikováno v:
Recent Research Developments in Oil Chemistry, 141-155
STARTPAGE=141;ENDPAGE=155;TITLE=Recent Research Developments in Oil Chemistry
STARTPAGE=141;ENDPAGE=155;TITLE=Recent Research Developments in Oil Chemistry
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::15d86689d8cac73f8c1cbc02ef52ed62
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/structural-and-compositional-aspects-of-fat-polymorphism(39bac357-9b5d-4bbd-9cfb-ed3f506d6324).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/structural-and-compositional-aspects-of-fat-polymorphism(39bac357-9b5d-4bbd-9cfb-ed3f506d6324).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.