Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"van Krimpen, Marinus"'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing October 2016 100 Part A:92-101
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hu, Yixin, van Baal, Jurgen, Hendriks, Wouter H., Resink, Jan-Willem, Liesegang, Annette, van Krimpen, Marinus M., Bikker, Paul
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 4/14/2023, Vol. 129 Issue 7, p1127-1135, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hu, Yixin, Hendriks, Wouter, van Baal, Jurgen, Resink, Jan-Willem, Rodehutscord, Markus, Van Krimpen, Marinus M., Bikker, Paul
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 3/28/2023, Vol. 129 Issue 6, p955-966, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
De Pluimveehouderij, 2018(6), 22-24
De verteringscoëfficiënten van gangbare grondstoffen voor leghennen kunnen ook worden toegepast op biologische grondstoffen. In onderzoek vonden Schothorst Feed Research en Wageningen Livestock Research slechts kleine verschillen in de verteerbaarh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::26afde74c50b9fede3cf18331abbae5d
https://research.wur.nl/en/publications/weinig-verschil-in-verteerbaarheid
https://research.wur.nl/en/publications/weinig-verschil-in-verteerbaarheid