Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"van Eyck, B P"'
Autor:
Perez, S, Imberty, A, Engelsen, S B, Gruza, J, Mazeau, K, Jimenez-Barbero, J, Poveda, A, Espinosa, J F, van Eyck, B P, Johnson, G, French, A D, Louise, M, Kouwijzer, M L C E, Grootenuis, P D J, Bernardi, A, Raimondi, L, Senderowitz, H, Durier, V, Vergoten, G, Rasmussen, K
Publikováno v:
Carbohydrate Research
Carbohydrate Research, Elsevier, 1998, pp.141-155
Carbohydrate Research, 314(3-4), 141-155. ELSEVIER SCI LTD
Carbohydrate Research, Elsevier, 1998, pp.141-155
Carbohydrate Research, 314(3-4), 141-155. ELSEVIER SCI LTD
Carbohydrates are thought to be especially difficult to model because of their highly polar functionality, their flexibility, and their differences in electronic arrangements that occur during conformational and configurational changes, such as the a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::06a9b03c2474c3ecbb68095618e23ed8
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00302431
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00302431
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.