Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"van Eckert R"'
Autor:
van Eckert R, Berghofer E, Ciclitira PJ, Chirdo F, Denery-Papini S, Ellis HJ, Ferranti P, Goodwin P, Immer U, Mamone G, Mendez E, Mothes T, Novalin S, Osman A, Rumbo M, Stern M, Thorell L, Whim A, Wieser H.
Publikováno v:
Journal of cereal science
3 (2006): 3331–3341.
info:cnr-pdr/source/autori:van Eckert R, Berghofer E, Ciclitira PJ, Chirdo F, Denery-Papini S,. Ellis HJ, Ferranti P, Goodwin P, Immer U, Mamone G, Mendez E, Mothes T, Novalin S, Osman A, Rumbo M, Stern M, Thorell L, Whim A, Wieser H./titolo:Towards a new gliadin reference material isolation and characterisation./doi:/rivista:Journal of cereal science (Print)/anno:2006/pagina_da:3331/pagina_a:3341/intervallo_pagine:3331–3341/volume:3
3 (2006): 3331–3341.
info:cnr-pdr/source/autori:van Eckert R, Berghofer E, Ciclitira PJ, Chirdo F, Denery-Papini S,. Ellis HJ, Ferranti P, Goodwin P, Immer U, Mamone G, Mendez E, Mothes T, Novalin S, Osman A, Rumbo M, Stern M, Thorell L, Whim A, Wieser H./titolo:Towards a new gliadin reference material isolation and characterisation./doi:/rivista:Journal of cereal science (Print)/anno:2006/pagina_da:3331/pagina_a:3341/intervallo_pagine:3331–3341/volume:3
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::baac87df166589424dab1e8ddf0d8432
https://publications.cnr.it/doc/45699
https://publications.cnr.it/doc/45699
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paul J. Ciclitira, Conleth Feighery, Martin Stern, Frederik W. Janssen, Herbert Wieser, Riccardo Troncone, Renate Van Eckert, Enrique Méndez, Thomas Mothes
The prolamin working group coordinates research on laboratory gluten analysis in food and on clinical evaluation of patient sensitivity to prolamins. As an observer organization to the Codex Alimentarius Commission, the group summarizes current data
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::064498ec1db5a48156a66ac4623581d9
http://hdl.handle.net/11588/167007
http://hdl.handle.net/11588/167007