Zobrazeno 1 - 10
of 179
pro vyhledávání: '"van Duynhoven, J."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Vibrational Spectroscopy May 2012 60:118-123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Węglarz, W.P., Hemelaar, M., van der Linden, K., Franciosi, N., van Dalen, G., Windt, C., Blonk, H., van Duynhoven, J., Van As, H.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 106(4):1366-1374
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Voda, M.A., Van Duynhoven, J.
Publikováno v:
Mobile NMR and MRI
Mobile NMR and MRI. Cambridge, UK: Royal Society of Chemistry
Mobile NMR and MRI. Cambridge, UK: Royal Society of Chemistry
In food research and development, relaxometric and diffusometric benchtop NMR methods have been used to obtain quantitative phase compositional and food microstructural parameters in a routine manner. The most commonly used applications are assessmen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1ed90645439274bd10c42767dd005498
https://research.wur.nl/en/publications/bench-top-nmr-food-solid-fat-content-determination-and-emulsion-d
https://research.wur.nl/en/publications/bench-top-nmr-food-solid-fat-content-determination-and-emulsion-d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.