Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"van Driel, K.G.A."'
Autor:
Klei, I., Veenhuis, M., Brul, S., Klis, F.M., de Groot, P.W.J., Müller, W.H., van Driel, K.G.A., Boekhout, T., Kurtzman, C. P., Fell, J. W.
Publikováno v:
The Yeasts, a Taxonomic Study, 1, 111-128
his chapter aims to present an overview of yeast cell biology, biochemical structure and composition of cell walls in various yeast species, septal pore ultrastructure, and other subcellular characteristics, and a phylogenetic framework to these obse
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::51f0461ee6b3ef5b510e7f43d8f4afff
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/cytology-cell-walls-and-septa-a-summary-of-yeast-cell-biology-from-a-phylogenetic-perspective(7e77accd-653d-45fa-915f-7940b885b540).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/cytology-cell-walls-and-septa-a-summary-of-yeast-cell-biology-from-a-phylogenetic-perspective(7e77accd-653d-45fa-915f-7940b885b540).html
Autor:
van der Klei, L., Veenhuis, M., Brul, S., Klis, F.M., de Groot, P.G., Müller, W., van Driel, K.G.A., Boekhout, T.
Publikováno v:
The Yeasts, a Taxonomic Study, 5th ed, 111-128
STARTPAGE=111;ENDPAGE=128;TITLE=The Yeasts, a Taxonomic Study, 5th ed
STARTPAGE=111;ENDPAGE=128;TITLE=The Yeasts, a Taxonomic Study, 5th ed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::949589435ffe6c645f095155124ef3a6
https://pure.knaw.nl/portal/en/publications/4320a46b-d1ee-4dc5-a5b2-d259be421930
https://pure.knaw.nl/portal/en/publications/4320a46b-d1ee-4dc5-a5b2-d259be421930
Autor:
te Biesebeke, R., Ruijter, G., Rahardjo, Y.S.P., Hoogschagen, M.J., Heerikhuisen, M., Levin, A., van Driel, K.G.A., Schutyser, M.A.I., Dijksterhuis, J., Yang Zhu, Yang, Weber, F.J., de Vos, W.M., van den Hondel, K.A., Rinzema, A., Punt, P.J.
Publikováno v:
FEMS Yeast Research 2 (2002) 2
FEMS Yeast Research, 2, 2, 245-248
FEMS Yeast Research, 2(2), 245-248
FEMS Yeast Research, 2, 2, 245-248
FEMS Yeast Research, 2(2), 245-248
We report the progress of a multi-disciplinary research project on solid-state fermentation (SSF) of the filamentous fungus Aspergillus oryzae. The molecular and physiological aspects of the fungus in submerged fermentation (SmF) and SSF are compared
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5ca09d1f372fef73d3a662b5a2bd6711
https://research.wur.nl/en/publications/aspergillus-oryzae-in-solid-state-and-submerged-fermentations-pro
https://research.wur.nl/en/publications/aspergillus-oryzae-in-solid-state-and-submerged-fermentations-pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ortega-Hernández, Erika, Martinez-Alvarado, Lucio, Acosta-Estrada, Beatriz A., Antunes-Ricardo, Marilena
Publikováno v:
Foods; Nov2023, Vol. 12 Issue 22, p4162, 23p
Publikováno v:
Plants (2223-7747); Sep2023, Vol. 12 Issue 18, p3342, 37p