Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"van Dijk, Liselotte"'
Publikováno v:
In Research in Social and Administrative Pharmacy August 2023 19(8):1228-1235
Publikováno v:
In Safety Science November 2022 155
Autor:
van Dijk, Liselotte M.1 (AUTHOR) l.m.vandijk@nivel.nl, Meulman, Meggie D.1 (AUTHOR) m.meulman@nivel.nl, van Eikenhorst, Linda1 (AUTHOR), Merten, Hanneke2 (AUTHOR), Schutijser, Bernadette C. F. M.2 (AUTHOR), Wagner, Cordula1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Health Services Research. 11/13/2021, Vol. 21 Issue 1, p1-10. 10p. 2 Diagrams, 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Malé-Alemany, Marta, Schoen, Tony, Galli, Marco, Bors, Valentijn, Kozhevnikova, Angelina, van Dijk, Liselotte
Publikováno v:
STARTPAGE=1;ENDPAGE=5;TITLE=AMS Institute Conference ‘Reinventing the City’
Growing volumes of wood are being used in construction, interior architecture, and product design, resulting in increasing amounts of wood waste. Using this waste is challenging, because it is too labor-intensive to process large volumes of uneven wo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::db93056b819be3a21f385e44c3bbedd9
https://research.hva.nl/en/publications/9f57fe91-c35f-4050-ba8d-0d5443f574be
https://research.hva.nl/en/publications/9f57fe91-c35f-4050-ba8d-0d5443f574be
Autor:
Holleman, Bregje, van Os-Medendorp, H., van den Bergh, Huub, Blom, Marty, van Dijk, Liselotte, Linders, Yvette, Houben, G.J., Knulst, A.C., Lentz, Leo
Background: Understanding consumers’ interpretation of allergy information is crucial for effective food safety policies. We evaluated consumer understanding of allergy information on foods in controlled, experimental studies. Method: Using 18 pack
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______101::2110fbece028a5d1bf82d9fafae732f4
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/415720
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/415720
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blom, W. Marty, van Dijk, Liselotte, Michelsen-Huisman, A.D., Houben, Geert, Knulst, André, Verhoeckx, Kitty, Linders, Yvette, Holleman, Bregje, Lentz, Leo
Background Allergen information on product labels is crucial in food allergy management, though inadequacy in current labelling practices is one of the major causes for accidental reactions upon consuming prepacked food products. Objective This study
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______101::b75df64ae06f9caccb42b02c5057ded1
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/411746
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/411746