Zobrazeno 1 - 10
of 313
pro vyhledávání: '"van Diepen, H. A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim, Young-Lae1 (AUTHOR) dudfo123@naver.com, Lee, So-Hee1 (AUTHOR) seesohev@naver.com, Son, Gi-Hwal1,2 (AUTHOR) oscar@naver.com, Shin, Jong-Suh1 (AUTHOR) jsshin@kangwon.ac.kr, Kim, Min-Ji1 (AUTHOR) mjkim@kangwon.ac.kr, Park, Byung-Ki1 (AUTHOR) mjkim@kangwon.ac.kr
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Jun2024, Vol. 14 Issue 12, p1820. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lenis, N., van Diepen, H.
Publikováno v:
Praktijkonderzoek varkenshouderij, 5(2), 18-20
In een onderzoek van het IWO op het Varkensproefbedrijf te Raalte is de threonine behoefte van vleesvarkens onderzocht, uitgedrukt op basis van darmverteerbaarheid. In dit onderzoek bleek de behoefte aan darmverteerbaar threonine voor maximale techni
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::23a227c9476dc2cd57e9bdb4be2dde22
https://research.wur.nl/en/publications/darmverteerbaar-threonine-belangrijk-bij-eiwitverlaging
https://research.wur.nl/en/publications/darmverteerbaar-threonine-belangrijk-bij-eiwitverlaging
Autor:
Lenis, N., van Diepen, H.
Publikováno v:
Praktijkonderzoek varkenshouderij, 4(6), 15-16
Het eiwitgehalte in vleesvarkensvoer kan met 15 gram per kilogram voer omlaag zonder extra toevoeging van methionine en threonine. Een verdere verlaging van het eiwitgehalte zonder dat grote hoeveelheden synthetische aminozuren hoeven te worden toege
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::7bb355478b3f7946135d332360a56830
https://research.wur.nl/en/publications/eiwitgehalte-in-vleesvarkensvoer-kan-lager
https://research.wur.nl/en/publications/eiwitgehalte-in-vleesvarkensvoer-kan-lager
Autor:
Lenis, N., van Diepen, H.
Publikováno v:
Praktijkonderzoek varkenshouderij 4 (1990) 5
Door het Instituut voor Veevoedingsonderzoek is op het Varkensproefbedrijf te Raalte de behoefte van vleesvarkens aan de aminozuren methionine + cystine, threonine en tryptof-aan nader onderzocht. De uitslag was, dat de behoefte aan threonine op het
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::86c1f668f9d2d21a3ba9b087b7d0ec82
https://research.wur.nl/en/publications/de-behoefte-van-vleesvarkens-aan-methionine-cystine-threonine-en-
https://research.wur.nl/en/publications/de-behoefte-van-vleesvarkens-aan-methionine-cystine-threonine-en-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Aug1957, Vol. 20 Issue 2, p265-272, 8p
Autor:
Toczek, Marek1 (AUTHOR) patryk.remiszewski@umb.edu.pl, Schlicker, Eberhard2 (AUTHOR) e.schlicker@uni-bonn.de, Remiszewski, Patryk1 (AUTHOR) barbara.malinowska@umb.edu.pl, Malinowska, Barbara1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jan2024, Vol. 25 Issue 2, p858. 15p.